Cu fiecare rasuflare a ta de Judith McNaught

img_0053Apărută la editura Miron in anul 2015, cu un număr de pagini de 431, tradusa de Andreea Radu, Every Breath You Take este o carte pe care abia am asteptat-o.

„Un nou roman senzational…” declara New York Times.

„Personaje de neuitat, romantism fierbinte si suspans electrizat…” mai spune acelasi New York Times.

„Cu milioane de fani devotati ai scriitoarei Judith McNaught si cu zece romane ale ei bestseller-uri in New York Times, „Every Breath You Take” este cartea pe care cititorii au asteptat-o cunerăbdare , o carte cu totul captivanta.”

Interesant, nu-i asa? Mie una, mi-a produs o mare bucurie apariția acestei carti. Autoarea imi place foarte mult, atat cu cartile sale historical -romance cat si cu cele contemporane. Preferatele mele sunt „Aproape de cer” si „Perfect”. Aceste doua carti mi s-au lipit pur si simplu de suflet!

Descrierea cartii este incitanta, nu vi se pare?

„Sus, pe un deal acoperit de zăpadă, Conacul vechi al familiei Wyatt, sta precum o coroana, cu turnurile de piatra ridicandu-se spre cer si cu ferestrele cu vitralii stralucind ca niste giuvaieruri. O astfel de opulenta e semnul succesului si s-ar spune, al fericirii. Dar in ajunul aniversarii de 80 de ani a bogatului filantrop Cecil Wyatt, toti banii din lume nu pot sa-l aduca înapoi pe nepotul lui dispărut, William Wyatt. Singurul lucru sigur e ca dispariția se datorează unei mâini criminale. Familia, poliția si mass-media, toti au încercat in van sa afle ceva despre soarta tânărului. Acum banuielile se îndreaptă șocant, spre fratele vitreg al lui William, distantul si enigmaticul Mitchell Wyatt.

Kate Donovan nici nu Visa ca o întâlnire romantica intamplatoare, pe o insula tropicala, ar putea sa o faca suspecta intr-un caz de crima in înalta societate, dar dupa ce are o aventura cu Mitchell Wyatt cel charismatic si misterios, se trezeste aruncata in umbra vinovatiei si neincrederii.

Poliția din Chicago strânge plasa si e nevoie de toata ingenuitatea lui Kate ca tânăra sa-si dovedeasca nevinovatia. Cu inteligenta ei calma si detasata si cu ajutorul bărbatului care ar putea sau nu sa se dovedeasca un partener periculos, Kate jura sa obțină viata si dragostea la care visează.”

Mitchell Wyatt – un tânăr bogat, cunoscut in lumea celor din înalta societate drept nepotul lui Cecil Wyatt. De fapt, a crescut in casa unui cuplu de italieni, știind ca este un orfan. A avut parte de cea mai buna educație posibila, in scoli de renume si foarte scumpe, unde mergeau doar cei mai bogați tineri.

Kate Donovan – o tânăra frumoasa, care încearcă sa-si revină dupa decesul tatalui ei, aceasta suferinta cauzandu-i niste  migrene teribile.

Cei doi se cunosc pe o insula unde Kate varsa pe camasa lui un pahar de Bloody-Mary…. Se si indragostesc, dar se pare ca soarta este ferm hotarata sa-i desparta, punând in calea celor doi piedici de care nu pot trece deocamdata.

Dupa cum știm, iubirea enorma cand nu este împlinita, aduce dupa sine nemulțumire. Dar, cand este combinata cu suspiciuni si acuzații, poate sa se transforme si in ura….

Kate suferă dupa Mitchell, despre care ca nu a iubit-o niciodata, ci doar a vrut sa o seduca, ca un fel de razbunare meschina pe tatal fostului ei iubit. Mitchell crede si el, la randul lui, ca Kate doar s-a distrat si ca nu simte nimic pentru el.

Aceste neintelegeri, faptul ca nu comunica, ii desparte. Ani de zile, fiecare isi vede de viata lui.

Kate are totusi o consolare, un baietel pe care il adoră si care este copia tatalui sau.

Necazurile se tin lanț, lovind chiar si peste ani… Danny, baietelul lui Kate este rapit, aceasta primind o cerere de rascumparare de 10 milioane de dolari. Acum este momentul in care ia in sfarsit legătura cu Mitchell, si dupa ce ii spune ca ii da restaurantul si restul imprumutului il va înapoia in timp, adevarul iese la lumina…

O va asculta?

Si mai important…o va ajuta sa-si recupereze fiul?

Vorbesc despre trecut…oare soarta le mai oferă o sansa ?

Toate aceste întrebări isi vor găsi răspunsul doar citind acest roman de nota 10 al celebrei autoare Judith McNaught!

15 gânduri despre &8222;Cu fiecare rasuflare a ta de Judith McNaught&8221;

  1. De ce oare nici acum nu ma pot impaca cu stilul McNaught? Toata lumea o lauda, iar eu fug mancand pamantul. I-am citit aproape toate cartile, dar greu m-am urnit sa o fac. Stiu ca multa lume o apreciaza, inteleg acest lucru pentru ca am remarcat si eu valoarea scrierilor sale, dar aduce o foarte mare suferinta eroinelor sale. Creioneaza niste barbati foarte duri, neintelegatori, neiertatori…Doar o singura carte va ramane pentru totdeauna in sufletul meu :PERFECT.
    Multumesc Geo pentru ispita! Cartea mi-am luat-o ,dar de citit…va astepta ceva timp 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.