Un libertin îndrăgostit de Johanna Lindsey

Titlul original: A LOVING SCOUNDREL; apărută la Alma- grupul editorial Litera, in colectia „Iubiri de poveste”; in anul 2015, tradusa de Laura Bordeianu, cu un număr de 294 pagini.

Johanna Lindsey este una din cele mai populare scriitoare de romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare vândute. Cartile ei au fost traduse in mai mult de 12 limbi.

Volumul de fata, face parte din celebra si foarte indragita serie „Familia Malory”.

„Danny, o tânăra crescută pe străzile Londrei si lipsită de orice amintire legată de adevărata ei familie, este alungata din banda de hoti din care face parte dupa ce il ajuta pe chipesul Malory sa fure niste giuvaiere, mostenire de familie, pierdute de prietenul lui la carti.

Prin urmare, Danny se considera indreptatita sa-i ceara lui Jeremy sa-i ofere o slujba in casa lui– un pas spre visul ei de respectabilitate si de a-si intemeia  propria familie. Intrigat si fascinat de frumusetea si de sinceritatea ei, Jeremy este de acord sa o angajeze camerista, desi dorinta lui neascunsa este ca ea sa-i devină amanta.

Cu toate ca, la randul ei, Danny se simte foarte atrasa de noul ei stăpân, este foarte constienta ca diferențele dintre ei si dintre visurile lor sunt prea mari pentru a avea un viitor impreuna. In plus, Jeremy este un adevărat crai, iar ideea de insuratoare este foarte indepartata de gândurile lui.

Lucrurile se schimba dintr-odată, cand Danny participa la un bal din înalta societate jucând rolul de iubita a lui Jeremy pentru a-l ajuta sa scape dintr-un potențial scandal.

Mai multi membri din lumea buna sunt surprinsi sa constate cat de familiara li se pare infatisarea frumoasei tinere, si zvonurile incep sa circule rapid privind adevarata ei identitate. Acum pericolul planeaza nu numai asupra viitorului lui Danny, ci si asupra vietii ei– căci secretele din trecut ies la iveală rand pe rand, mai amenințatoare ca niciodata.”

Nu-i asa ca aceasta descriere te convinge sa citesti cartea? Si asta fara a mai pomeni de restul cartilor din serie, apărute pana acum, care au fost superbe… Pe mine, cu siguranta m-a facut sa iau cartea la citit.

Jeremy este fiul bastard al lui James Malory, de care acesta a aflat cand baiatul era deja mare. Crescut pe o barca de pirati, alintat de toata lumea, el însuși stiind sa se faca placut, amuzant, dar capabil sa meargă pana in panzele albe pentru cei la care tine. Acesta este Jeremy Malory!

O fata fara memorie, crescută intr-o banda de hoti si prostituate, dându-se drept baiat, încercând sa isi faca rost de o slujba, Danny ne captiveaza prin stilul ei direct de a se comporta si a vorbi, prin sinceritatea si inocenta ei.

Si de aici, lucrurile merg din rau in mai rau. E prinsă de Jeremy pe cand încerca sa-l fure, forțata sa fure niste bijuterii de la un alt hot–  ce-si spune lord…?, Danny încalcă o mulțime din regulile bandei sale. Dupa ce se achita de aceasta sarcina, fata este in continuare urmărită de ghinion: data afara din banda deoarece șeful este atras de ea…desi o crede baiat; fara un ban in buzunar, o slujba sau un loc unde sa doarma, unde credeți ca merge?

Da! Sunt sigura ca banuiti ! La Jeremy! Căruia ii spune despre necazurile ei, iar acesta o angajează pe postul de camerista cu condiția sa învețe sa vorbească frumos; dar având intenția de a o transforma in metresa lui.

Situațiile comice, combinate cu cele de-a dreptul hilare, se tin lanț. Danny este socata cand isi da seama ca mare parte dintre femeile din familie cred ca este bărbat, dar cand descoperă ca Drew o recunoaște ca fiind femeie dintr-o privire, realizează ca deghizarea ei nu prea mai merge.

Pe masura ce înaintam in poveste, realizam ca Jeremy se transforma din flusturaticul lipsit de griji care schimba femeile fara nici un regret; intr-un bărbat căruia ii pasa de Danny, isi doreste sa o ajute, dar si lui, ca oricărui bărbat, ii este teama de implicarea emotionala. Adăugând si tentativele de omor asupra lui Danny, avem o lectura de-a dreptul captivanta.

Ii acord acestei carti nota 10!

14 gânduri despre &8222;Un libertin îndrăgostit de Johanna Lindsey&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.