Nestatornicie….

image

Poți să crezi că ești o nestatornică?

Cum în ce? În dragoste! Nu mă crezi?? Stai așa, că vei vedea că am dreptate!

Păi… de-a lungul vieții… m-am îndrăgostit de foarte multe ori! Și, fie vorba între noi, sunt mândră de asta! Ba chiar am curajul să spun că și voi sunteți exact la fel ca mine!

Ca și cititoare cu acte-n regulă și cu vechime…de câte ori v-ați îndrăgostit de personajele masculine din cărțile pe care le-ați citit? De câte ori nu v-ați închipuit în locul eroinei din respectiva carte???

Eu recunosc că așa fac, mai ales că nu am citit până acum o carte care să nu-mi placa…

Așa că, m-am închipuit pe rând…

Rose din Academia Vampirilor îndrăgostită de al ei/ meu Dimitri ….care dintre voi, cele care ați citit seria asta nu ați simțit așa ceva???

Sau Kim îndrăgostită de Hayden Morgan– super mega adorabilul din Triplu H… Ori Amy Malory îndrăgostită de al ei căpitan de vas pe nume Warren …din Suflet vrăjit?

Vorbind cu fetele mele la un moment dat, mai râzând mai glumind, chiar am zis că ar trebui să-i ridic o statuie soțului meu deoarece îmi suportă multe: în primul rând… faptul că mă îndrăgostesc de fiecare personaj din cărțile pe care le citesc și apoi am grijă să i le povestesc…la genul Dimitri făcea așa, Christian a înțeles că nu poate trăi fără Ana lui…iar el nici măcar nu știe despre ce vorbesc eu acolo…

Închipuiți-vă cum este pentru el să mă audă/ vadă/ simtă oftând după profesorul Gabriel al lui Sylvain Reynard, sau după Travis Maddox al lui Jamie McGuire…

Dar, pe de altă parte, mă gândesc …( ptiu, că mult mai gândesc 😛 ) … tot trebuie să fie încântat de mine: știe sigur unde mă găsește și asta fără să mă caute cine știe ce: absorbită în paginile vreunei cărți, plecată în cine știe ce aventură!

Acum, să știți că am și ceva probleme…prima ar fi cu editurile: care nu duc la bun sfârșit seriile care-mi plac! De exemplu, cuplul Elizabeth și Wrath mi-au placut foarte mult, dar seria „Frăția pumnalului negru” de J. R. Ward are o grămadă de volume iar la noi nu a apărut decât primul….

A doua problemă ….o am cu autorii acestor cărți ….cum se face fraților de găsesc așa personaje masculine super mega hot, care te pun pe jar instantaneu??? Că eu prin orașul meu nu am văzut nici măcar unul care să arate atât de bine, să fie gentil, cu bun simț, calm, viteaz, să fie dispus să-și dea chiar și viața pentru femeia iubită???

Aaaaaaaa, ba da! Unul singur am găsit! Și pe acela l-am luat rapid de soț ca nu cumva să pună alta mâna pe el…hihihi!!!

Dar, să fim serioase puțin! Ați văzut voi tipi superbi și cu atât de multe calități să abunde pe străzi? Și mai sunt și obscen de bogați de cele mai multe ori…

Acum, voi ce ziceți? Sunteți la fel de  nestatornice ca mine? Care sunt personajele care v-au înflăcărat imaginația?

34 de gânduri despre &8222;Nestatornicie….&8221;

  1. Ai perfecta dreptate, Geo! Si eu sunt la fel de nestatornica! Ma indragostesc de o gramada de personaje din carti sau din filme si visez cu ochii deschisi la ei. 🙂
    Si ii povestesc exuberanta sotului despre cartile citite, iar el isi face rabdare sa ma asculte, dand intelegator din cap, desi habar nu are despre ce vorbesc. Iar astea sunt momentele in care imi dau seama cat sunt de norocoasa. N-o fi el barbatul cel mai sexi din lume (chiar daca eu asa il vad) si nici atat de bogat incat sa poata sa imi cumpere toate prostiile care imi trec prin cap, dar e real! E langa mine si ma iubeste si ma sustine in tot ce fac. Iar asta il face mai erou decat orice personaj din carte.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Suntem niste norocoase….langa noi avem soti care ne iubesc si au rabdare pt pasiunea noastra care de multe ori se transforma in obsesie,iar in imaginatia noastra avem acces la toti masculii cu patratele si suflet de poet pe care ii gasim in carti…acum cine nu si-ar dori un Gabriel sau un Edward Cullen,sau……..

    Apreciat de 1 persoană

    1. Sau mai stiu eu ce alte creaturi fantastice sau umane care te fac sa iti bată inima mai tare ori sa mai sara din cand in cand peste o bătaie… 🙂
      In ce-i priveste pe ai nostri soti, da! Sigur ne iubesc dincolo de limite!

      Apreciat de 1 persoană

  3. Foarte frumos articolul tau, Geo! Nu o sa neg ca prin 2001 cand am citit pentru prima oara „Stapanul inelelor” ma cam aprinsesem dupa Aragorn, iar cand eram mica la vreo 10 ani visam la Cuhulin, eroul din Ulster. Prin cartile romatice am gasit iar personaje admirabile, chiar si cateva prin cele contemporane, dar eroul meu masculin, omul care este un monument de sex appeal si caracter laolalta si care de 10 ani (care se aniverseaza maine chiar) am onoarea sa il numesc sotul meu. Iti multumesc pentru acest prilej de a face o declaratie si aici, in mediul virtual, eu fiind altfel o persoana discreta.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Geo, un articol foarte frumos si inspirat! Adevarul e ca toate cititoarele de carti romantice ne regasim la un moment dat in cele scrise de tine!
    Stiu ca sunt personaje imaginare, idealizate, dar imaginatia noastra ii poate plasa in viata reala si e atat de frumos sa visezi cu ochii deschisi la conti, cavaleri in armura stralucitoare, eroi de poveste…

    Apreciat de 1 persoană

      1. Cum sa nu fiu indragostita de rusul meu sexi Dimitri Belikov (Academia vampirilor), de italianul meu sarmant Marius Stephano (Alina Marinescu), de extraterestrul meu interzis Daemon Black (Lux), de posesivul meu Hayden Morgan, sa nu uitam si de unul din baietii sai, Hunter, care l-a mostenit in toate (Triplu H), de nelinistitul meu Hades Maxwood (Cautand fericirea), de intunecatul meu Maximilian Browns (Calaul – pe wattpad), de tiranul meu Adrian DarkWoods (My Soul Mate – wattpad). Si gata! Ma opresc aici! :))

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.