Fii propriul tău tipar!

image

” Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut” – spunea autorul Mark Twain.

Dacă stau să mă gândesc bine, chiar are dreptate! Poți ajunge să regreți unele vorbe și fapte; dar cu siguranță vei fi dezamăgit de faptul că nu ți-ai trăit viața! Că o lași să treacă pe lângă tine clipă de clipă, fără să te oprești măcar un minut să savurezi bucuriile pe care ți le oferă, sau… te supui părerilor celorlalți, îți trăiești viața încorsetat în tiparul stabilit dinainte pentru tine. Nu încerci să vezi dacă în afara acestuia mai există și altceva. Iar atunci când nu vei mai putea face acel lucru, vei fi dezamăgit că nu ai avut curajul sau curiozitatea să încerci…

Pornește în aventură, încearcă tot ceea ce îți dorești fără a te gândi că alții te vor judeca! Nimeni nu cere mai mult. Dar nici mai puțin!

Când vei privi în urmă, să poți fi fericit de faptul că spiritul îți este tânăr indiferent de vârsta ta.

Spune-i persoanei dragi ție că o iubești, dar și arată-i acest lucru clipă de clipă! Nu se știe niciodată când vine momentul în care nu o vei mai putea face…

Zboară! Fie și numai cu gândul! Descoperă o lume magică și acceptă că aceasta există! Chiar și numai prin intermediul unei cărți!

Ascultă cântectul suav al firelor de iarbă ce-ți șoptesc despre trecutul demult apus și joacă-te tot timpul!

Totul este posibil dacă îți dorești!

Nu regreta că ai uitat să mai fi tânăr!

Nu te complace într-un tipar trasat pentru tine de alții!

Fii propriul tău tipar!

13 gânduri despre &8222;Fii propriul tău tipar!&8221;

  1. Intr-adevar, adeseori ne vedem pierduti in rutina, iar cand facem ceva inedit si din tot sufletul ne simtim reintineriti si plini de energie. Trebuie sa ne amintim sa traim frumusetea din prezent, asa vom aprecia mai bine trecutul iar viitorul va ramane deschis mereu unor noi perspective.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.