Idei…

image

” Despărțirea ne doare atât de tare pentru că sufletele noastre sunt îngemănate.

Poate că așa au fost întotdeauna și vor mai fi. Poate că înainte de această viață am mai trăit o mie de vieți împreună și în fiecare din ele ne-am întâlnit.

Și poate că de fiecare dată am fost despărțiți din aceleași motive. Asta înseamnă că acest rămas-bun este și pentru cei 10.000 de ani, dar el reprezintă în același timp un preludiu la ceea ce va urma.

Când te privesc, îți văd frumusețea și grația, și știu că ele au căpătat forță cu fiecare viață pe care ai trăit-o. Și știu că mi-am petrecut fiecare viață înainte de aceasta, căutând. Nu pe cineva ca tine, ci chiar pe tine, pentru că sufletele noastre trebuie să fie pentru vecie împreună. Și pe urmă, pentru un motiv pe care nici unul din noi nu-l înțelege, am fost siliți să ne luăm la revedere.

Mi-ar plăcea să-ți pot spune că totul  se va rezolva și promit să fac tot ce-mi stă în puteri. Dar dacă n-o să ne mai vedem niciodată și aceasta este  într-adevăr o despărțire, știu că ne vom mai vedea din nou într-o altă viață. O să ne regăsim și poate că destinul ce ne e scris se va schimba și n-o să ne iubim numai în această viață, ne vom iubi și pentru viețile care au trecut.”

Nicholas Sparks — Jurnalul unei iubiri

Advertisements

6 thoughts on “Idei…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s