Idei…

image

” Despărțirea ne doare atât de tare pentru că sufletele noastre sunt îngemănate.

Poate că așa au fost întotdeauna și vor mai fi. Poate că înainte de această viață am mai trăit o mie de vieți împreună și în fiecare din ele ne-am întâlnit.

Și poate că de fiecare dată am fost despărțiți din aceleași motive. Asta înseamnă că acest rămas-bun este și pentru cei 10.000 de ani, dar el reprezintă în același timp un preludiu la ceea ce va urma.

Când te privesc, îți văd frumusețea și grația, și știu că ele au căpătat forță cu fiecare viață pe care ai trăit-o. Și știu că mi-am petrecut fiecare viață înainte de aceasta, căutând. Nu pe cineva ca tine, ci chiar pe tine, pentru că sufletele noastre trebuie să fie pentru vecie împreună. Și pe urmă, pentru un motiv pe care nici unul din noi nu-l înțelege, am fost siliți să ne luăm la revedere.

Mi-ar plăcea să-ți pot spune că totul  se va rezolva și promit să fac tot ce-mi stă în puteri. Dar dacă n-o să ne mai vedem niciodată și aceasta este  într-adevăr o despărțire, știu că ne vom mai vedea din nou într-o altă viață. O să ne regăsim și poate că destinul ce ne e scris se va schimba și n-o să ne iubim numai în această viață, ne vom iubi și pentru viețile care au trecut.”

Nicholas Sparks – Jurnalul unei iubiri

6 gânduri despre &8222;Idei…&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.