Trenul

image

Trenul înseamnă o călătorie în mod normal, nu? Ei bine, să luăm bilete la clasa întâi și să pornim în călătoria vieții!

Pentru mine, sunt ani de când am pornit în această călătorie și nu pot spune că am ajuns la destinație…. De fapt, cine știe unde este capătul călătoriei???

Cea mai frumoasă a fost, și încă este, călătoria în lumea magică a cărților…. Cu fiecare poveste citită am parte de o altă viață trăită! Este acea clipă efemeră în care sufletul meu s-a bucurat de o dragoste împlinită, de o emoție trăită, de un vis ce se credea pierdut sau de o speranță împlinită!

în călătorie în lumea cărților vă invit, pe voi, pasionatele mele prietene într-ale lecturii! Care știți să trăiți o carte cu sufletul, care împărtășiți cu eroii poveste, iubind sau urând cu patimă; plângând alături de ei; trăind tristețea lor sau râzând din toată inima când totul se termină cu bine!

În gara vieții mele, acest tren a poposit demult, sunt zeci de ani de-atunci….gusturile s-au schimbat de-a lungul timpului, gările în care am poposit de-a lungul călătoriei s-au modificat…dar plăcerea călătoriei cu acest tren nu s-a stirbit. Ba chiar a crescut, de la o carte la alta!

Din fiecare carte am învățat câte ceva: să cred în magie; să iubesc lumea supranaturală; să sper că toți găsim iubirea mai devreme sau mai târziu….

Biletele pentru trenul acesta sunt ușor de procurat. Fiecare librărie le vinde, fiecare autor le conferă personalitate, magie și un strop de suflet care rezonează cu al tău!

Ai luat trenul?

Îți place călătoria?

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;Trenul&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s