Trenul

image

Trenul înseamnă o călătorie în mod normal, nu? Ei bine, să luăm bilete la clasa întâi și să pornim în călătoria vieții!

Pentru mine, sunt ani de când am pornit în această călătorie și nu pot spune că am ajuns la destinație…. De fapt, cine știe unde este capătul călătoriei???

Cea mai frumoasă a fost, și încă este, călătoria în lumea magică a cărților…. Cu fiecare poveste citită am parte de o altă viață trăită! Este acea clipă efemeră în care sufletul meu s-a bucurat de o dragoste împlinită, de o emoție trăită, de un vis ce se credea pierdut sau de o speranță împlinită!

în călătorie în lumea cărților vă invit, pe voi, pasionatele mele prietene într-ale lecturii! Care știți să trăiți o carte cu sufletul, care împărtășiți cu eroii poveste, iubind sau urând cu patimă; plângând alături de ei; trăind tristețea lor sau râzând din toată inima când totul se termină cu bine!

În gara vieții mele, acest tren a poposit demult, sunt zeci de ani de-atunci….gusturile s-au schimbat de-a lungul timpului, gările în care am poposit de-a lungul călătoriei s-au modificat…dar plăcerea călătoriei cu acest tren nu s-a stirbit. Ba chiar a crescut, de la o carte la alta!

Din fiecare carte am învățat câte ceva: să cred în magie; să iubesc lumea supranaturală; să sper că toți găsim iubirea mai devreme sau mai târziu….

Biletele pentru trenul acesta sunt ușor de procurat. Fiecare librărie le vinde, fiecare autor le conferă personalitate, magie și un strop de suflet care rezonează cu al tău!

Ai luat trenul?

Îți place călătoria?

Advertisements

8 thoughts on “Trenul

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s