Ultimul viking de O. G. Arion

IMG_0275

 

O tânără autoare cu multă imaginație, care bine canalizată,  a scos la iveală o poveste interesantă…. Ultimul viking!
Ce imi place la această carte este că scriitoarea a luat cu curaj hotărârea de a-și arunca cititorul fix în toiul acțiunii , când eroinei noastre îi moare în brațe un străin…
Încă din primele pagini facem cunoștință cu o bună parte din personaje: Arrio, Liam – polițistul ce anchetează crima…dar, ca in orice carte bună, lucrurile încep să se complice– Victoria fiind atacată și aproape omorâtă, noroc cu Arrio care o salvează. Asta ca să nu mai spunem de ciudata monedă primită de la cel care ii moare in brațe, ce-i dă o senzație stranie când o ține în mână…. după părerea mea cartea devine din ce in ce mai captivantă!
Apoi, șocul Victoriei la revenirea acasă după o cină luată împreună cu Liam acasă la părinții acestuia, când îl descoperă pe Arrio în cea mai cumplită ipostază : cea a unui vampir cand se hranește. Vă dați seama că in secunda doi …leșină!!    La revenirea din leșin avem parte de o adevarată lecție despre istoria Vampirilor , pe care o acceptă destul de bine poate și datorită firii ei pragmatice, o caracteristică interesantă a ei, ce mie mi-a plăcut foarte mult.
Descoperim o lume populată cu o mulțime de ființe supranaturale care mai de care mai infiorătoare!
Pană acum pot spune că este o carte foarte bine documentată, pe lângă lectura in sine a carții, cititorul are ocazia să afle unele date istorice despre vikingi, credințele și zeii lor, legende care în marea lor majoritate nu ne sunt prea cunoscute. Acest lucru mi se pare pur si simplu deosebit. Bravo autoarei !!!
Un singur lucru mă deranjează într-o oarecare măsură, faptul că Victoria este nehotărâtă…. Și e oarecum surprinzător din partea ei. Se simte atrasă fizic de Liam- polițistul nostru chipeș; de Artio – vampirul ironic și amuzant; dar și de Ian – vikingul cel rece!
Iar lucrurile se complică fix când te gândești că nu mai are ce să se mai întâmple….dar la final, Victoria realizează că Arrio este cel de care este îndrăgostită!!! E și ăsta un lucru bun!
Mulțumesc Oana ! Pentru o carte care va revoluționa lumea carților fantasy!!! Abia aștept continuarea acestei serii! .

20 de gânduri despre &8222;Ultimul viking de O. G. Arion&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.