Ramai cu mine de Jennifer L. Armentrout

19501672

 

Cu cartea aceasta merg la sigur!
Deja am citit primele două volume ale seriei, povestea lui Cam si Avery mi-a rămas cel mai aproape de suflet!

Dar, asta nu înseamnă că povestea lui Jase și a Teresei nu este emoționantă, pentru că este.
Deci sunt curioasă cum va fi aceasta??

Calla , personajul nostru feminin , trece printr-o situație de criză în momentul când află că mama ei i-a golit conturile și nu numai…a mai și făcut împrumuturi în numele ei de peste o suta de mii de dolari!!
Si asta nu este tot!

La vârsta de 8 ani, casa unde locuia este mistuită de flăcări , cei doi frați ai ei nu mai scapă cu viață, Calla insăși are arsuri pe mare parte din corp și o tăietură pe față de-a lungul obrazului, de la ochi la buze. Deci, vă dați seama că mare parte din copilărie și-a petrecut-o în spitale!

Dar acel incendiu a mai distrus și căsnicia părinților ei: tatăl a plecat unde a văzut cu ochii, abandonându-și copilul când avea mai multă nevoie de el, iar mama ei…a devenit dependentă de alcool și droguri din dorința de a uita tragedia care i-a distrus familia…

Astfel că fata pornește înapoi spre orașul natal hotărâtă  să își găsească mama și să vadă ce s-a întâmplat…. Dar , cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg…nu-și găsește mama, dar în barul acesteia, Mona’s, descoperă cel mai frumos, bine facut si hot barman văzut vreodată ! Pur și simplu o trec fiorii numai când îl vede!!! Ei bine, acest super-mega-hot specimen se numește Jax!

Află că mama sa lipsește de mai multe săptămâni, dar nimeni nu pare a fi prea îngrijorat… Și astfel, se trezește că-i este spart parbrizul incă din prima seară, și fără un ban în buzunar, sau aproape; iar când în timpul discuției pe care o are cu Jax, când acesta îi spune să plece…Calla izbucnește și îi dezvăluie intreaga ei situație…
Aventurile continuă, cu cadavre, împușcături, urmăriri , dar printre toate astea vedem și dansul dragostei dintre cei doi! Un pic mai greoi și neîncrezător la început, dar lin la final!

Calla , fire introvertită, neîncrezătoare; și Jax – un adevarat bărbat de vis: puternic, cu pregătire militară ( a facut parte din trupele SEAL) , veșnic binedispus, cu un zâmbet șugubăț, dar ce mă impresionează pe mine este că o vede frumoasă pe Calla– cicatricele pe care le are , el le considera o dovadă de curaj și putere; aproape că-mi vine să spun că-i vede sufletul!

Nu-mi vine să cred ce personaj perfect este Jax– bărbatul ideal! De parcă nu avea destule calitati … mai și citește!!!
Deci efectiv o carte care-ți rămâne în suflet! O recomand, sigur o să vă încânte!

Nota mea pentru carte este 10!

5 gânduri despre &8222;Ramai cu mine de Jennifer L. Armentrout&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.