Dulcea uitare de Jamie McGuire

image

Titlul original:Beautiful Oblivion

Editura: Trei

Anul apariției: 2016

Traducerea: Oana Dușmănescu

Număr de pagini: 351

Primul volum din Seria ~Frații Maddox~. De la autoarea bestsellerurilor „Fericirea mea ești tu” și „Fericirea începe azi”.

„O lectură apetisantă de vară, perfectă pentru jocul de-a seducția.” – USA Today

„Jamie McGuire scrie cu plăcere și lejeritate, iar fanii genului romance vor adora pur și simplu revărsarea de emoții pure. Povestea lui Cami și Trent e irezistibilă.” – Romantic Times

„Dar sunt sigură că dacă ai ști toată povestea, Trenton, ai fugi de lângă mine și nu te-ai mai uita înapoi.

Nu vreau toată povestea.

Te vreau doar pe tine.”

Jamie McGuire a fost crescută de mama ei în Blackwell, unde a absolvit liceul în 1997. A urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma și Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diplomă în radiologie. Jamie locuiește în Enid, Oklahoma, cu soțul său și cei trei copii ai lor.

Debutul ei literar l-a reprezentat Providence, o trilogie care îmbină tema dragostei cu fenomenele paranormale.

Printre cărțile de mare succes care au urmat se numără: „Beautiful Disaster” & „Walking Disaster” – cărți ce au devenit fenomene ale pieței de carte, înregistrând vânzări fabuloase.

Sinopsis:

” Cami are un iubit obsedat de muncă și care o cam neglijează. Deși Cami încearcă să facă să funcționeze această relație la distanță, se pare că nu e atât de ușor…

Brusc, în viața ei apare Trent Maddox, un fost coleg de liceu. Trent, cel cu brațele tatuate. Trent, după care toate fetele sunt topite.

Cami și-a jurat că nu va fi niciodată pe lista lui. Crede că n-o poate păcăli cu tertipurile sale.

Dar băiatul care fură inimi e hotărât s-o facă să se îndrăgostească nebunește de el….”

Îmi era dor de frații Maddox încă de când am citit povestea lui Travis & Abby. Tot speram să se mai traducă ceva, și aproape când nu mai aveam nici o speranță….a apărut!

Deși am cumpărat cartea de cum a apărut, nu am citit-o până de curând.

„Nu îi voi frânge lui inima ca să te repar pe tine.” – Emily Kinney, „Times Square”

O premoniție? O parafrazare a romanului? Rămâne să ne dăm seama după ce citim cartea.

Cami, o tânără barmaniță, este lăsată baltă de prietenul ei, exact când trebuia să plece în vacanță cu el. De ce? Hmmm….simplu: este chemat de urgență la muncă….

Întrebarea este: cu ce se ocupă acesta? Nu știu eu, așa cum nu știe nici Cami; sau nu vrea să spună….

În seara asta, dacă tot a avut loc o răsturnare de planuri, Reagan și Cami ies să petreacă! Tocmai în barul unde lucrează, nici mai mult, nici mai puțin!

Aici, apare în scenă Trenton Maddox:

” Toată lumea știa că Trenton Maddox nu aduce nimic bun, dar asta nu le-a împiedicat niciodată pe femei să încerce să-l domesticească. L-am văzut încă din școala elementară și mi-am promis că nu mă voi afla niciodată pe lista lui – asta dacă zvonurile erau adevărate și avea într-adevăr o listă, dar nici nu aveam de gând să aflu.”

Și bine face! După un bărbat nu trebuie să alergi, ci să-l lași pe el să te caute!

Și Trent o caută! Chiar dacă ea îl refuză. Și joacă murdar…. Apare la ușa ei cu micuța Olive – o blondină drăgălașă de doar cinci anișori, căreia nu-i poți rezista!

Și uite așa se trezește Cami că merge la cină cu Trent! 😀

Iar lui T.J. – prietenul ei, nu îi ascunde asta. O întrebare însă nu-mi dă pace. De ce T.J. nu spune nimănui că are o relație cu Cami?

Credeam că nu prea îi pasă de ea, dar și de asta am început să mă îndoiesc…adică, ce om normal vine în oraș pentru doar câteva minute să-și vadă iubita, pentru ca apoi să plece?

Totuși, unde vor duce toate acestea? Mai ales dacă ținem cont de vizitele tot mai dese pe care i le face Trent? Și cum de T.J. nu este gelos atunci când Cami îi spune că a ieșit fratele său???!

Acest aspect este știut de toți, mai puțin de Trent….

Își ajută fratele să-și plătească rata la mașină cu condiția ca acesta să meargă la dezintoxicare – fiind dependent de steroizi. Pentru acest lucru, acceptă slujba de la salonul de tatuaje….

Se simte din ce în ce mai obosită, e greu să jonglezi cu două juburi și facultatea.

Pe de altă parte, este Trenton, un tip ok, dar care are în spate un trecut care l-a marcat. Cu un an în urmă, într-un accident de mașină i-a murit prietena…erau amândoi în mașină… Și este greu să știi că alții te acuză că ți-ai omorât prietena, deși la un anumit nivel esti conștient că nu este vina ta.

Personaje bine conturate, foarte credibile și pe care nu le vei uita prea ușor. O poveste alertă, ce are la bază un triunghi amoros, ca să zic așa!!!

Deși Cami este oficial prietena lui T.J., aceasta este mai mereu singură. Se simte din ce în ce mai atrasă de Trent, deși nu vrea să-și recunoască așa ceva nici măcar sieși.

Pe de altă parte, Trent este foarte atras de Cami, dar realizează în sfârșit, că fata îl consideră doar un prieten…

Ciudată situație, nu-i așa? Nu știu cum o vor scoate la capăt, dar am încredere în autoare că va găsi o modalitate de a întoarce într-un fel sau altul situația!

” Nimic nu mai avea vreun sens: de ce mai eram încă împreună, de ce îmi petreceam atât de mult timp cu Trenton sau de ce mai continuam o relație aproape inexistentă când aveam pe cineva care mă plăcea – și de care îmi plăcea – la câțiva metri distanță și care aștepta doar semnalul meu.”

Asta mă întreb și eu, Cami!

După un sărut care-o încinge din cap până-n picioare cu Trenton, Cami îi spune lui T.J., iar acesta îi rezervă un bilet pentru California…. Dar lucrurile sunt complicate:

” Undeva pe drum, am uitat că reușisem să pun mâna pe el de la bun început. Și apoi îl uitasem de tot.

Dar în clipa în care T.J. m-a luat în brațe la zona de recuperare a bagajelor, am comparat imediat îmbrățișarea lui cu îmbrățișările lui Trenton. Când T.J. mi-a atins buzele, sărutul lui era la fel de grozav cum mi-l aminteam, dar nu am simțit că are nevoie de mine așa cum are Trenton.

Eram conștientă că făceam comparații nedrepte și inutile și am încercat să mă abțin, dar am eșuat – de fiecare dată, la toate nivelurile. Indiferent că era corect sau nu, Trenton era ceea ce știam, iar T.J. îmi devenise nefamiliar.”

Acum conștientizează și ea ceea ce pentru ceilalți era deja vizibil!

Dar, mai are o problemă: chiar dacă se desparte de T.J. nu i se pare în regulă să devină iubita lui Trent… Cum să schimbi un frate cu altul???

În mod normal, aș spune că sunt perfect de acord cu ea: sub nici o formă nu poți face așa ceva! Dar inimii nu ai cum să-i comanzi ce să simtă!

Ce se va întâmpla?

Ceea ce era de așteptat, se întâmplă! Se desparte de T.J. După o lună în care Trent o tot evită, Cami este hotărâtă să ia frâiele în propriile sale mâini și să rezolve problema.

Discută! Și Trent îi spune ceea ce orice fată speră și visează să audă:

” – Habar n-am ce e asta. Dar sunt sigură că dacă ai ști toată povestea, Trenton, ai fugi de lângă mine și nu te-ai mai uita înapoi.

Și-a lipit capul de scaunul lui, apoi mi-a pus palma pe obraz.

– Nu vreau toată povestea. Te vreau doar pe tine.”

Frumoasă declarație, nu? Trent mi se pare o persoană aparte, care iubește din toată inima și care suferă enorm atunci când este rănit.

Oare cum va reacționa când va afla că T.J. este fostul iubit al iubitei lui? Că tocmai fratele lui mai mare a avut o relație cu Cami?

Citiți cartea! Sigur aflați o poveste de neuitat!

Nota mea pentru carte este 10!

8 gânduri despre &8222;Dulcea uitare de Jamie McGuire&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.