Gaudeamus 2016 – part 1

Gaudeamus 🙂

La paradisul carților <3!

O minunăție.

Am ajuns în jur de ora 10:30 la Gaudeamus… Biletul de intrare este 5 lei, poți face și abonament – costă 10 lei.

M-am plimbat printre standurile editurilor, am admirat, am făcut poze, am și oftat…. Cele mai mari reduceri sunt de 30% din prețul oficial. De unele cărți te poți apropia, de altele nu….

Cam toate noile apariții ce erau anunțate pentru acest eveniment, se găseau deja la raft, cu mici excepții.

Am avut parte de râsete și veselie mare la standul Editurii Quantum Publishers unde am avut ocazia să cunosc o minune de fată… Aceasta fiind autoarea Theo Anghel <3!!!! Am stat ceva timp pe acolo, am făcut o mulțime de poze și am vorbit despre cărți!

Asta nu a fost tot, nici pe departe!

După o altă tură de cumpărături, am ajuns la stand la Librex! Eheeee, oameni buni, anul acesta editura Librex cred că are cele mai interesante noutăți pentru noi: volumul 3 din seria Nemuritor a Oanei Arion; Micuța balerină și Măști și secrete de Corina Cîndea ne vor încânta; seria Cercurile mistice a Nicoletei Tudor are și ea hăinuțe noi–care sunt absolut superbe :); Davine & Lexi vin cu Tratament special primele două volume; Rodica Mijaiche ne va încânta cu Anotimpul iubirii & Secrete; găsim Pași în trecut a Linei Moacă; iar Natașa Alina Culea este prezentă cu ultimul ei roman: Nopți la Monaco, alături de celelalte cărți ale ei.

Sâmbătă este ziua lansărilor! La cărțile care mă tentează pe mine 🙂 și voi pleca acasă cu multe minunății!

Am înțeles că vom avea surprize….

Am ajuns acasă târziu, obosită și cu dureri de picioare, dar fericită!

În primul rând, pentru că m-am întâlnit cu persoane minunate; că am cunoscut persoane minunate!

În al doilea rând, pentru că mi-am luat cărți! Asta este o bucurie imensă pentru mine.

Abia aștept ziua de sâmbătă, când ne vom strânge în număr mare; vom vedea prieteni și ne vom bucura de cărțile, lansările și prezența autorilor noștri îndrăgiți!


imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

8 gânduri despre &8222;Gaudeamus 2016 – part 1&8221;

  1. Eu am fost miercuri dimineata la targ (ora 10). Am ascultat imnul, discursul de deschidere si am tras cu ochiul la carti, sa stiu ce iau de Black Friday. Si fireste ca am comis-o in stil mare in mediul online :)) Daca la targ cartile de la Trei au 30% , asta-noapte am luat noutatile cu 53% , Nemira – 63%, Epica – 53%, Rao – 57%,Litera – 58% ( cartile de Jojo Moyes sunt la 16 lei).
    Revenind la Targ Gaudeamus, imi place sa merg pentru starea de bine pe care mi-o da …sa fiu inconjurata de carti, sa le ating, sa le rasfoiesc.
    Abia astept ziua de sambata sa ma intalnesc cu autoarele indragite de mine, sa ma revad cu colegii, sa cumpar cateva carti …ca doar trebuie sa cumpar ceva de la targ,nu? :))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.