Cerere în căsătorie de Mary Balogh

img_0572

Titlul original: The proposal

Editura: Lider

Anul apariției: 2015

Traducerea: Ileana Dinu

Număr de pagini: 270

Mary Balogh, autoare cu peste 60 de romane aflate de ani buni în topul vânzărilor. A fost premiată cu premiul „Romantic Times” pentru întreaga carieră.

O autoare ale cărei romane sunt citite cu nerăbdare și la noi, unde Mary Balogh are fanii săi.

Acest volum este continuarea la „O noapte de iubire”.

Aici o întâlnim pe Gwen, Lady Muir, văduvă – aceasta fiind sora lui Neville din romanul mai sus menționat, și pe Hugo – fost maior în timpul războaielor napoleoniene, un adevărat erou, drept pentru care primește din partea regelui – de fapt a prințului regent- un titlu nobiliar.

Cei doi, atât Gwen cât și Hugo, au ceva probleme – Gwen din cauza traumei prin care trece văzându-și soțul mort; iar Hugo deoarece, din cauză că aproape toți oamenii din compania sa au murit, se consideră vinovat.

Are noroc cu Clubul Supraviețuitorilor, format din veterani de război cu diferite sechele, care se sprijină reciproc.

Gwen, plecată la o prietenă, își luxează grav glezna și este nevoită să petreacă o săptămână în casa unde este oaspete și Hugo, acesta fiind cel care o găsește.

Deși se simt atrași unul de altul, Hugo se consideră inferior ei chiar dacă are un titlu nobiliar… Dar, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, lucrurile între cei doi se complică.

Hugo, fire rece și austeră, de fapt o mască pe care o afișează în fața aristocraților deoarece nu se simte sigur de el; o cere în căsătorie pe Gwen!!!

Și, după o serie de întâmplări, unele mai hazlii, altele pur și simplu emoționante, ajungem să vedem și adevărata față a unui Hugo dispus să facă orice să-i fie bine familiei sale, orice sacrificiu necontând, atât timp cât restul iese bine… Dar, Gwen este ferm hotărâtă să îi demonstreze că iubirea și dragostea într-o căsnicie sunt importante.

Reușește?

Ei bine, doar citind această carte puteți afla!

Nota mea pentru carte este 9,9!

 

11 gânduri despre &8222;Cerere în căsătorie de Mary Balogh&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.