Mi-aș dori…

img_0842

Să câștig la loto dar ar trebui să mai și joc ca să am o șansă, să îmi devină realitate toate dorințele, să pot citi 2-3 cărți în același timp…

Nu! Sau poate da, dar nu este o prioritate în lista dorințelor mele.

Mi-aș dori să pot da timpul înapoi… să redevin copil. Să nu mai am atâtea griji, să nu am timpul limitat și să mă bucur de cei pe care i-am iubit și au plecat….

Mi-aș dori ca un zâmbet să am mereu pe față, dar în ziua de azi este mai greu cu stres-ul care ne mănâncă viața. Mi-aș dori să pot schimba unele decizii, unele vorbe, dar…nu pot.

Mi-aș dori să retrăiesc anumite momente ale vieții mele. Ei bine, asta reușesc! Și nu, nu pot călători în timp… Am amintirile, care mă poartă spre acele clipe și care reușesc să îmi îndeplinească și o altă dorință a mea: îmi aduc un zâmbet nostalgic pe față!

Ce mi-aș mai dori?

Iubire, afecțiune, prietenie… Astea le am, din fericire! Îmi doresc să știu să le păstrez!

Am o întreagă listă de dorințe, unele realizabile altele nu… Important este să nu renunț să îmi doresc! Și să fac ceva pentru a-mi împlini dorința.

Mi-aș dori să cunosc dinainte clipa în care ceva mă va întrista..

Mi-aș dori să te văd atunci când nu ești lângă mine. Să pot să-ți spun că te iubesc. Să poți să-mi spui că mă iubești!

Aș dori să știu ce gândești când nu ești lângă mine. Să te alin când suferi. Să te îmbrățișez când ești obosit…

Dar toate se fac la timpul lor. Pe care sper să reușim să îl apreciem.

Aș dori să văd stelele îndeaproape, să aud râsul zglobiu al copiilor Fericiți. Aș dori să simt îmbrățișarea vântului în jurul meu, să mă simt liberă și plină de energie!

Am dorințe cu miile. Unele mai mici, altele mai mari. Dar acestea nu mă opresc din a savura momentele unice pe care viața mi le așterne în cale.

Tu ce îți dorești?

 

15 gânduri despre &8222;Mi-aș dori…&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.