MID-YEAR BREAK FREAK OUT TAG

Am primit acest tag de la Anca de la Anca și cărțile. Este interesant, mi s-a părut ca un plan pe mai departe și o dare de seamă despre prima jumătate a anului, așa că am decis să accept și eu provocarea.

*** Cea mai bună carte pe care ai citit-o până în acest punct al anului 2017.

Este o alegere foarte dificilă… dar, cea mai bună carte pe care am citit-o până acum în acest an, a fost Regina umbrelor de Sarah J. Maas, volumul 4 al seriei Tronul de cleștar. Superbă!

*** Cea mai bună continuare a unei cărți citită în 2017.

Aici alegerea este destul de simplă: Recviem pentru un asasin de Monica Ramirez, volumul final al seriei Alina Marinescu, care m-a captivat efectiv!

*** O carte nou lansată pe care nu ai citit-o încă, dar vrei neapărat.

Știu despre ce carte este vorba: Blestemul moștenirii de Mirela Oprea! ❤️❤️❤️ Am citit câteva capitole din această carte și acum îmi doresc să citesc cartea!

*** Cea mai anticipată lansare din a doua jumătate a anului.

Aici am două autoare de nominalizat… Corina Cîndea cu volumul al doilea din seria Salem și O. G. Arion cu volumul 5 al seriei Nemuritor. Sunt foarte curioasă în privința acestor cărți!

*** Cea mai mare dezamăgire.

Nu știu dacă am găsit o asemenea carte până acum, dar prefer Happy end-uri, așa că finalurile triste și gratuite sunt dezamăgitoare.

*** Cea mai mare surpriză.

Pentru mine a constituit-o apariția cărții Dacă de-aș găsi de Gayle Forman. O carte care nu speram că va mai fi tradusă la noi.

*** Noul autor preferat. (Debutant sau nou pentru tine.)

Nu știu… Ar fi doua autoare: Alina Șerban cu Ziua în care am învățat să zbor și Andreea Blându cu Sclipind la ultimul vagon. Două autoare care m-au impresionat! Le voi urmări cu interes aparițiile viitoare.

*** Cel mai nou personaj preferat!

Alex Therein din seria Alina Marinescu a Monicăi Ramirez. Un personaj puternic, curajos, capabil de multe sacrificii pentru persoanele la care ține; corect și integru; dar care face și greșeli… acestea făcându-l cu atât mai uman. 😍❤️❤️❤️

*** O carte care te-a făcut să plângi.

Fiecare dintre cărțile lui Nicholas Sparks m-a făcut să consum o mulțime de șervețele. Tocmai datorită emoțiilor pe care le transmiteau, a finalurilor triste dar care aveau un scop pe care mintea mea putea să-l accepte, era un sacrificiu pentru un bine mai mare.

*** O carte care te-a făcut fericită!

Seria Infernul lui Gabriel de Sylvain Reynard. O serie care m-a trecut prin Iad, Purgatoriu și Rai!

*** Cea mai bună ecranizare a unei cărți pe care ai văzut-o anul acesta.

Nici una momentan, dar până la finalul anului mai este timp…

*** Recenzia preferată scrisă până acum.

Este greu de ales doar una, deoarece fiecare dintre ele o consider preferată. Dacă mi-a plăcut cartea, cu siguranță am citit cu plăcere cartea!

*** Cea mai frumoasă carte pe care ți-ai cumpărat-o, sau ai primit-o, anul acesta.

O carte pe care am primit-o și care m-a impresionat, căreia îi aștept cu nerăbdare continuarea, este Suflet rebel de Nieves F. Joy!

*** Ce cărți trebuie să citești până la finalul anului?

Ce trebuie? Toate care mă tentează! Nu am o listă de cărți obligatorii, decât dacă eu decid că mă tentează foarte tare și vreau să le citesc cu prioritate…

Mulțumesc Anca pentru nominalizare!

Acest Tag poate fi preluat de oricare dintre voi dacă vă face plăcere.

12 gânduri despre &8222;MID-YEAR BREAK FREAK OUT TAG&8221;

  1. Frumoase alegeri! Multe sunt si pe lista mea de preferinte, iar cu cea mai frumoasa carte pe care ai citit-o anul asta, clar esti o ispita irezistibila, abia astept sa citesc si eu Tronul de clestar!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.