Gaudeamus 2017 partea 1

Gaudeamus – lumea magică și plină de bucurie a cărților. Tărâmul unde cartea tipărită reușește să atragă an după an mii de oameni! Locul unde cititorii, bloggerii, autorii și editorii sunt pe picior de egalitate! Aici toată lumea este fericită!

Și anul acesta am reușit să ajung! Am ales ziua de joi pentru a vizita târgul deoarece nu este atât de aglomerat și pot vedea în liniște tot ce mă interesează. Pot savura mirosul cărților proaspăt ieșite din tipografie, mă pot bucura de poveștile magice care mă atrag și îmi pot achiziționa în liniște tot ce mă interesează.

Această zi este pentru delectarea minții și a sufletului!

Azi am avut parte de o plimbare frumoasă printre cărți! Cu cele mai mari reduceri a fost editura Corint și Quantum Publishers. Restul aveau reduceri de până în 30%.

Cea mai mare dezamăgire a fost că la editura Rao nu am găsit ultima apariție a lui Sarah J. Maas și la Paladin Furia dimineții de Pierce Brown… deși le anunțaseră!

16 gânduri despre &8222;Gaudeamus 2017 partea 1&8221;

  1. Miercuri am avut impresia ca patrund in Paradis. Desi am fost tentata de multe carti, nu mi-am cumparat decat doua de la Corint, cu reducerea de 50% – Stapanul umbrelor de C. Clare si Fericiți pentru totdeauna de Taylor Jenkins Reid.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.