Ursulețul merge la joacă în parc de Benji Davies / Ursulețul merge în vizită la fermă de Benji Davies

Titlu: Bizzy Bear: playtime park

Autor: Benji Davies

Editura: Univers Enciclopedic

Colecția: Junior

Anul apariției: 2017

Cărticelele fac parte din colecția Junior a editurii, se adresează în special micuților cu vârste cuprinse între 1 – 3 ani, ușor de manevrat și foarte rezistente deoarece sunt cartonate, aceste cărți folosesc celor mici în mai multe privințe: ajută la dezvoltarea vocabularului, la coordonarea mișcărilor și la concentrarea atenției.

Pagini atractive, colorate, ce atrag privirea. Puținul text, scurt și la obiect, toate acestea asigură o clipă de liniște atât părinților cât și copiilor.

Activitățile din parc ale ursulețului ajută celor mici, îi învață despre socializare!

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Titlul: Bizzy bear: Farmyard Farm

Autor: Benji Davies

Editura: Univers Enciclopedic

Colecția: Junior

Anul apariției: 2017

O altă aventură a ursulețului nostru foarte ocupat se petrece la fermă.

Cei mici învață despre animale, despre locul unde cresc acestea, despre cum se hrănesc și îngrijesc. Despre viața la fermă.

Cu propoziții scurte, ce nu plictisesc, micuții sunt atrași în lumea fermei. Prin intermediul paginilor atractive vizual, cei mici rețin cu ușurință lucruri noi.

Este de ajutor atât celor mici, cât și celor mari. Elementele mobile ale acestor două cărți, rezistente și ele, permit micilor exploratori să descopere surprizele din spatele acestora, dezvăluind o întreagă lume și o reală aventură!

Mulțumesc editurii Univers Enciclopedic pentru exemplarele oferite spre recenzie.

7 gânduri despre &8222;Ursulețul merge la joacă în parc de Benji Davies / Ursulețul merge în vizită la fermă de Benji Davies&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.