Femeie

justreadingmybooks.wordpress.com
Femeie

Femeie, azi e ziua ta!

Te sărbătorim și îți aducem laude, te iubim și te apreciem pentru tot ce ai făcut pentru noi. Pentru răbdarea pe care ne-ai arătat-o, pentru gingășia cu care ne-ai adus alinare, pentru încurajările de care am avut nevoie și pe care ni le-ai oferit, pentru felul strict în care ne-ai crescut și ne-ai educat, pentru tot ceea ce ne-ai oferit ca să ajungem oamenii de azi!

A fi femeie înseamnă multe. Înseamnă iubire, lacrimi, bucurie și tristețe, momente magice adunate în suflet.

A fi femeie înseamnă a te pune pe tine în plan secund. A pune suflet și iubire în fiecare gest pe care-l faci. A plânge în suflet și a zâmbi în afară!

Femeia este putere, este stâlp de susținere al casei, este zâmbetul de care ai nevoie la finalul unei zile grele.

Capabilă să poarte bătălii ce nu par a avea sorți de izbândă, o luptătoare mult mai rezistentă decât luptătorii antrenați special; femeia este cea care dă impulsul, care face în așa fel încât totul să capete formă. Femeia este totul! Idealul de frumusețe, răbdarea întruchipată, cea care este întotdeauna acolo atunci când ai nevoie.

De multe ori mă întreb cum reușește? Nu am răspuns… Este femeie, mamă, prietenă și tot ce mai vrem sau avem nevoie. De multe ori se lasă pe ea pentru ceilalți. Se sacrifică fără a sta pe gânduri. Face tot ce îi stă în putere pentru a reuși să-și ducă la bun sfârșit misiunea, chiar dacă nu tot ceea ce face este observat de la prima vedere.

Astăzi este ziua femeii, a mamei, a soției, a prietenei! Merită apreciată, sărbătorită și să i se aducă mulțumiri pentru tot ceea ce face!

La mulți ani tuturor femeilor din viața mea!

21 de gânduri despre &8222;Femeie&8221;

  1. Femeia este un miracol
    o capodopera sublima.
    Cel mai paradoxal spectacol
    jucat de Eva în Gradina.

    În ea e viata, dar si moartea
    în ea e dragostea Divina.
    În ea-i sclavia, dar si libertatea
    e lacrima si dragoste sublima !

    O primavara superba, Femeie draga !

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.