Tag — Viața secretă a unui book – blogger

Zilele trecute am descoperit un tag foarte interesant  aici, și am decis să-l fac și eu.

Cât timp ai fost blogger?

Sunt blogger de vreo doi ani și ceva, pe propriul meu blog!

❤ În ce moment crezi că te vei opri?

Atâta timp cât există plăcere și bucurie în ceea ce fac, nu mă voi opri. Sau, o voi face când nu voi mai avea ceva de spus.

❤ Care este partea cea mai bună?

Partea cea mai bună este interacțiunea. Este bucuria de a spune ceva. De a vorbi despre ceva ce mi- a plăcut. Este schimbul de impresii cu alții. Până la urmă, plăcerea cititului ne-a adus împreună.

❤ Care este cea mai rea parte?

Cea mai rea parte este lipsa de originalitate, copiatul de la alții… Nu mă deranjează să se inspire cineva de la mine, dar, mă deranjează că o face fără a menționa sursa….

O altă parte nu tocmai ok este răutatea, discuțiile, acuzațiile… dar, trebuie să știm să facem față acestor provocări.

❤ Cât de mult timp îți ia să găsești sau să creezi poze pe care să le folosești?

Nu foarte mult. De cele mai multe ori mi le fac singura. În rest, am noroc cu Internetul. Cum am mai spus la un moment dat pe blog, el este sursa mea de inspirație în materie de poze.

❤ Cine este crush-ul tău din cărți?

Dimitri Belikov din “Academia vampirilor” de Richelle Mead.

Și profesorul Gabriel din “Infernul lui Gabriel” de Sylvain Reynard.

❤ Ce autor ai vrea să ai pe blog?

Sunt mulți autori… Nora Roberts, Lisa Kleypas, Jane Austen dacă ar fi posibil…, Ekaterina Gordeeva, Richelle Mead sau Sarah J. Maas ar fi doar câțiva dintre autorii străini.

Dintre cei români mi i-aș dori pe Corina Cîndea, Raluca Butnariu, Monica Ramirez, Simona Stoica, Theo Anghel, Raluca Andreea Chiper și mulți alții.

❤ Ce porți atunci când scrii pe blog?

Nimic deosebit. Hainele obișnuite cu care sunt îmbrăcată la momentul respectiv.

❤ Cât de mult îți ia să pregătești o postare?

Depinde despre ce este vorba. Dacă este vorba de o recenzie, depinde de genul cărții și de volumul acesteia. De la câteva ore la câteva zile, în funcție de inspirație.

❤ Ce părere ai despre comunitatea/cultura book bloggerilor?

În cea mai mare parte este o comunitate frumoasă, cu oameni care se respectă între ei – sau ar trebui să o facă, cu persoane care chiar au câte ceva de spus și care știu să accepte și o părere opusă. Este o lume mare și mică în același timp. Dar, în ea se pot lega prietenii adevărate, sincere, care pot trece dincolo de granița virtualului.

❤ Ce crezi că ar trebui să facă cineva pentru a avea un blog de succes?

Nu cred că trebuie să facă nimic în mod deosebit. Decât să muncească cu drag, să scrie cu plăcere fiecare articol, să fie cât se poate de sincer cu el însuși dar și cu cititorii fără să jignească, să scrie corect în limba pe care o face sau pe cât se poate de corect, să nu se supere dacă cineva în atrage atenția. Cam astea ar fi cheile succesului ca să zic așa.

Dau mai departe acest tag bloggerilor interesați.

25 de gânduri despre &8222;Tag — Viața secretă a unui book – blogger&8221;

  1. Acum depinde ce mai intelegem prin blogger, pentru ca si-a pierdut sensul si acest termen. Sunt oameni ce se joaca cu visele lor, cu gandurile lor, desenandu-le cu ajutorul unor taste. Oamenii acestia scriu cu sufletul, nu pentru un public anume, se refugiaza intr-o lume in care ei se simt naturali. Exista si o alta categorie de oameni ce scriu pentru recuenoastere. Au nevoie de aprecieri, cauta aprecierea celorlalti, nu tin la continut, de multe ori ideile nici nu le apartin sau daca le apartin scriu pentru un public comercial. Unii chiar scriu pentru bani( nu ca ar fi rau asta) dar se pierde ideea primara a ceea ce inseamna blogger. Este motivul pentru care eu am refuzat intotdeauna sa ma consider blogger. Eu ma joc, mai bine sau mai prost, cu ceea ce simt. Chiar si cele mai proaste texte sunt venite din suflet. Nu caut sa ating un target de aprecieri sau vizitatori. Repet. Depinde ce intelegem prin blogger.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.