Anul 2018 în citate!

🔆 Alex V. Miller — Lorene

“— Mamă, dacă aflu cumva cine s-a amestecat în viața mea, îți jur, că acel om va muri de mâna mea.

Era transfigurat la față și se vedea că, în starea în care era, ar fi fost în stare să-l ucidă pe cel ce îi distrusese viața.

— Mamă, ascultă-mă bine, în afară de Lorene, eu nu voi mai iubi o altă femeie. Dacă nu o găsesc pe Lorene, eu nu mă voi căsători niciodată. Îți jur asta, mamă.

Mama lui se uita plângând la el și nu spera decât ca timpul să îl facă să o uite. O înfiorase ceea ce auzise, dar era deja prea târziu pentru a mai putea îndrepta lucrurile.

Știa că dacă ar fi aflat ce a făcut, nu ar fi iertat-o niciodată și l-ar fi pierdut pentru totdeauna. Și în niciun caz nu avea de gând să accepte așa ceva.”

O carte frumoasă, cu multe situații pline de dramatism și emoție. O carte despre destinul a trei femei.

🔆 Sarah Perry — Șarpele din Essex

“— Nici urmă de el! i-a răspuns Cora dezamăgită. Până și Cracknell pare voios când pomenesc șarpele. Am impresia c-ai avertizat nefericitul monstru că vin și l-ai trimis în Suffolk după ce l-ai muștruluit bine.”

O carte interesantă despre libertatea unei femei scăpată din jugul unui soț abuziv. Despre a întreprinde ceea ce îți place, de a-ți urma visele.

💧Rodica Mijaiche — New York – pasiuni ascunse

“Spun cuvintele și vreau foarte mult să le cred. Dar simt că un nor negru planează deasupra noastră și am o premoniție ciudată că ceva rău se va întâmpla.”

Un prim volum alert și cu multe răsturnări de situație.

💧 Corina Cîndea — Iubire și catifea albastră

”Cu Declan, niciodată nu știu la ce să mă aștept.

Cu Declan, mă simt ca într-un carusel. Sentimentele mele urcă și coboară cu repeziciune, se amestecă și se separă, trec dintr-o extremă în alta amețindu-mă total, dar îmi dau seama că exact asta este ceea ce mă atrage la el. Lângă el, sunt în alertă în permanență. Pur și simplu, mă simt… vie, așa cum nu m-am mai simțit alături de nimeni altcineva.”

Ultimul extraterestru și o vrăjitoare roșcată m-au cucerit. Sunt pur și simplu adorabili!

💧 Ann Brashares — O vară în Long Island

”Dar mai târziu considerase că era mai bine că nu-l întâlnise niciodată. El avea cele mai bune calități ale unui prieten imaginar. Era răbdător, simpatic și înțelegător, împărtășind în tăcere lucrurile și spațiul ei. Nu a fost niciodată egoist, zgomotos sau intimidant. Nici măcar nu a avut o părere diferită de a ei. El era exact ce își dorea ea, câteodată ce avea nevoie.

Așadar, în felul lui, era un coleg de cameră ideal.”

O carte deosebită, o mare familie disfuncțională, care funcționează destul de bine în condițiile date. M-am bucurat de o poveste specială.

12 gânduri despre &8222;Anul 2018 în citate!&8221;

  1. Superbe citate ! Merci ! Cuvintele sunt hrana pentru Suflet iar partasia lor realizeaza punti de legatura între Sufletele sensibilizate de iubirea neconditionata.
    O duminica sublima, draga Geo !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.