Peștișorul alb de Guido van Genechten

Titlul original: Klein wit visje

Autor: Guido van Genechten

Editura: Univers Enciclopedic

Colecția: Junior

Traducere: Irina Popa

Anul apariției: 2018

”Peștișorul alb plânge pentru că nu-și găsește mămica. În vreme ce o caută, el vede fel de fel de animale: un crab roșu, o stea de mare portocalie, un melc galben, o broască țestoasă verde, o balenă albastră și o caracatiță violet.

Dar unde este oare mămica peștișorului?

Învățați culorile curcubeului împreună cu drăgălașul Peștișor alb!”

O carte pentru copii, cu o acțiune simplă. Este potrivită atât pentru acasă cât și la grădiniță. Cu foi lucioase și culori intense și atrăgătoare, micuții vor fi tentați să o răsfoiască ei înșiși.

De asemenea, cei care abia au învățat alfabetul, pot citi cartea fără probleme. Are propoziții scurte și o acțiune interesantă, ceea ce garantat menține atenția copilului.

Acțiunea cărții ne face cunoștință cu mediul acvatic, mai exact, cu cel oceanic. Aflăm denumirile multor animale marine și învățăm și culorile, în același timp.

O poveste care tratează marea spaimă a celor mici: rătăcirea de mămica lor. O întâmplare ce poate surveni oricând.

Un peștișor alb plânge deoarece nu-și găsește mămica… Pornind în căutarea acesteia, Peștișorul alb face cunoștință cu vietățile din mediul său, care sunt colorate care mai de care mai frumos. Dar nu! Niciunul din aceste vietăți marine nu este mămica lui…. Mămica lui are toate culorile curcubeului! Oare o va găsi?

O poveste cu ajutorul căreia copilașii învață despre culorile curcubeului și le pot și reține. La fel, descoperă o parte din fauna marină și aceasta poate fi considerată prima lecție despre vietățile Terrei. Un ajutor oricărui părinte în creșterea și educarea copilului! Iar acum, că se apropie 1 Iunie, este un cadou ideal pentru micuț!

Mulțumesc, Univers Enciclopedic, pentru exemplarul oferit spre recenzie.

9 gânduri despre &8222;Peștișorul alb de Guido van Genechten&8221;

      1. Asta este o poveste perfecta pentru mine. Miracolele vietii acvatice sunt paradoxale. Tainele vietii sunt ascunse în apa, iar pentru a cunoaste valoarea apei, este nevoie sa ne nastem, sa ne hranim, sa cautam,sa crestem sa evoluam cu adevarat înotând si cautându-ne Mama prin Apa Vie, Hristos ! Merci !
        O zi cu pace în Suflet, draga Ceo !

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.