Citate din 2018


🔆 Ciprian Pop — Fraiero! 

”Cine s-a uitat pe cutie, atunci când a cumpărat vopseaua de păr, ca sa vadă că nu scrie “negru”, ci “negru albăstrui”? Cine s-a gândit că seara e negru, iar în bătaia soarelui e albastru de Voroneț?”

O carte despre tineret și despre năzbâtiile lor!  O lectură spumoasă despre ale tinereții valuri. Despre greșeli și consecințe; despre viața trăită la maxim!

🔆 Meredith Wild — Legătură fragilă

“Totul mi se părea diferit. Pământul pe care călcăm, aerul pe care-l respiram, ba chiar și locurile acelea din trecutul meu. Oare discuția cu Alex să fi fost de vină? Cu Blake în viața mea, mă obișnuisem să-mi văd lumea întoarsă cu fundul în sus, dar de data asta era vorba despre altceva. Era vorba despre afacerea mea.”

O carte interesantă, plină de neprevăzut și multe răsturnări de situație.

🔆 Laura Nureldin — Revertis

”— Ce mama iadului mai e și aia? întrebă Jerome, încruntat.

— Nu chiar iadul, dar pe-aproape, zâmbi ea. Mama bunicii, străbunica mea, îi spusese o legendă auzită de la altă babă din neam. Un neam cu mulți roșcați, apropo. Povestea zice că, în urmă cu foarte multă vreme, imediat după facerea lumii și crearea omenirii, a fost un foc mare care l-a despărțit pe Cel Întunecat de Lumină. Răul, de bine, dacă vreți. Și se pare că unii oameni au fost atinși de acele flăcări magice. Nu au ars, dar focul a lăsat o urmă: culoarea roșie a părului lor. Se presupune că ei și urmașii lor sunt liantul care ține lumina și întunericul laolaltă. Sunt tot oameni, dar cu un strop de magie.”

O carte alertă și uimitoare, o intensă poveste despre vampiri și vrăjitoare. Cine câștigă la final? Dragostea!

16 gânduri despre &8222;Citate din 2018&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.