Nemuritor Book Tag

Dede de la Bookysme- Praf de stele are tot felul de idei năstrușnice cu și despre cărți. Una dintre ele se numește Nemuritor Book Tag la care mă provoacă să răspund. Norocul ei este că am citit seria Nemuritor, am savurat-o atât cât am citit din ea: 4/5. Iar Diana m-a provocat să răspund la acest tag, mersi draga mea! 😘

💙 ULTIMUL VIKING ~ Te afli în cafeneaua preferată, iar în fața ta stă una dintre figurile feminine memorabile întâlnite de-a lungul lecturilor ce ți-au bucurat sufletul. Cu cine împarți cafeaua?

La această întrebare răspunsul este simplu: Rose Hathaway din Academia Vampirilor de Richelle Mead! O ador pe fata asta! ❤❤❤

💙 TE VOI GĂSI ~ Ai mare nevoie de un ghid turistic. Ești singură într-un oraș cunoscut ca și „capitala gastronomiei”, din Franța, iar orientarea ta în spațiu e plecată în vacanță. Pe cine alegi să-ți îndrume pașii?

Pe …. cavalerul D’Artagnan din Cei trei mușchetari de Al. Dumas. Îmi place foarte mult această carte, acest cavaler în special. 😍 Cu el am cunoscut bucuria lecturii!

💙 DINCOLO DE TIMP ~ Ai șansa de a-ți readuce la viață unul dintre cele mai dragi personaje. De la surse nu prea sigure, se zvonește că există un elixir magic care poate trezi până și un vampir din „morți”, așa că te încumeți să-l găsești orice ar fi. Cine e norocosul sau norocoasa?

Pe cine aș trezi din morți? Pe nimeni, ca să fiu sinceră! Dar mi-aș dori ca acest elixir să mă ajute să aduc dintr-o carte în realitate un singur personaj! Despre cine este vorba? Despre Jay din Micuța balerină de Corina Cîndea. ❤❤❤

💙 PRIN CENUȘĂ DE VISURI ~ Dacă ai rămâne blocat într-un alt timp pentru totdeauna, unde ai dori să poposești și cu cine?

Cred că mi-aș dori să merg înapoi în trecut, în Anglia cel mai probabil. Cu ceva sute de ani în urmă. Cu cine aș vrea să mă aflu? Este greu de ales, dar nu imposibil: aș dori să o am cu mine pe Elizabeth din Mândrie și prejudecată a lui Jane Austen sau pe Aelin Galathynius a lui Sarah J. Maas.

💙 PENTRU CĂ EU SUNT, PENTRU CĂ TU EȘTI ~ Pui capul pe pernă și adormi. Începi să visezi. Lilith te ține prizonieră într-o lume necunoscută ție. Nu există nici o cale de scăpare, în afară de a adormi la loc și de a visa iar. Însă nu poți. Cafeaua pe care ea ți-o oferă zi de zi te ține treaz/ă și îți creează dependență. După ceva vreme, simți că ceva te îmbie în sfârșit la somn. Oare cine încearcă să te salveze de visul ce te-a prins în plasă?

Îmi place întrebarea asta! Cred că, pe post de salvator îl vreau pe Dimitri Belikov din seria Academia Vampirilor! Sau mult îndrăgitul profesor Gabriel din seria Infernul lui Gabriel de Sylvain Reynard. 😍

💙 NEMURITOR ~ Care este nemuritorul tău preferat? 

De data aceasta aleg o carte românească. Îl prefer pe Abel din Întoarcerea de Theo Anghel. Este atât de amuzant încât mi-ar face viața o veselie! Sau Amy Malory din Suflet vrăjit de Johanna Lindsey!

🌺🌺🌺 Cine dorește, cine mai poftește… este invitatul meu să preia acest tag!

13 gânduri despre &8222;Nemuritor Book Tag&8221;

  1. Foarte simpatic tag’ul Andreei iar alegerile tale sunt originale. In calitate de fan declarat al seriei, cred ca il voi prelua si eu de la tine . Mi-au placut mult raspunsurile din Academia Vampirilor, o serie pe gustul meu.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.