2018, citate

🌞 Mădălina Alexandru — Nostalgia pianului fără clape, vol. 1

”Nu îi venea să creadă că își ratase sentimentele în acel hal și că a fost nevoie să o piardă pentru a o dori alături. De ce nu a sesizat mai devreme? Fiindcă se temuse să accepte acel concept în viața lui.

O iubise încă de când îl învinsese în cadrul concursului, de la primul lor dans și de când ochii li se întâlniseră pentru întâia oară. Zâmbetul ei îl împingea să râdă, gustul buzelor sale îl amețea și buclele ei îl încântau. Charlotte îi modificase rutina și Ethan o primise în viața lui cu multă vreme în urmă, chiar dacă refuzase să admită asta. Îl cucerise prin intermediul muzicii și nu făcuse decât să îl lege de existența ei cu fiecare clipă pe care o petrecuse în compania femeii. Nu el câștigase pariul, ci tânăra, pentru că o îndrăgise cu mult înainte. Iar acum stricase totul!”

Orgolii, lupte și amăgiri, răni sufletești. Durerea iubirii și frângerea puterii de a suporta și de a lupta pentru a răzbate. O poveste despre o iubire toxică, care distruge totul în calea ei.

🌞 O. G. Arion — Fugi!

“A vrut să scape de mine, iar eu am încercat să fug de el. Eram furioasă, atât de furioasă încât aș fi făcut orice doar să pun distanță între noi. Asta aproape că m-a omorât. Dar cumva drumurile noastre s-au intersectat din nou. Atunci am înțeles că așa trebuia să fie.”

O carte plină de suspans, citită cu inima-n gât, plină de adrenalină, cu acțiune intensa și multe răsturnări de situație. Un thriller frumos. Aș fi dorit ca finalul să fie ceva mai dezvoltat.

🌞 Jamie McGuire — Iubirea doare

”— Ia-mă de mână!

Picioarele au început să-i alunece și s-a uitat la mine, cu teroare în ochi.

— Închide ochii, iubito!

Și, cum a spus cuvintele, cum a dispărut, smuls ca și cum nu ar fi cântărit niciun gram. I-am strigat numele, dar vocea mi s-a pierdut în vântul năprasnic.”

O poveste plină de emoție și suspans. Încercări care întăresc un cuplu, care-l fac mai puternic. Superbă!

6 gânduri despre &8222;2018, citate&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.