Ce citate m-au impresionat în ultima vreme

🍀 Raluca Butnariu — Fără regrete

”— Rămân, rosti ea atât de încet, încât bărbatul nici nu fu sigur c-a auzit-o bine. Rămân, nu pentru că există dorință din partea amândurora ci pentru că dacă aș ieși pe ușa aceea, asta ar însemna să întorc pentru totdeauna spatele bărbatului de care m-am îndrăgostit și nu mi-aș ierta-o niciodată.

……….

Îmi pare rău că simt așa și vreau să înțelegi că acest lucru nu te obligă la nimic. La absolut nimic. Nu aștept să mă iubești, nu aștept făgăduieli din partea ta, dar aștept să-ți respecți cuvântul. Oferă-mi doar clipa… cu toată plăcerea și bucuria ei.”

O poveste de dragoste emoționantă! O inimă pura ce iubește sincer. Un tânăr mult prea rănit de trecutul pe care încă nu l-a uitat. O răzbunare atroce… Suferința, durere, lacrimi… si iertare. Iertare care aduce iubire și bucurie. Vindecare. 

☘️ Monica Ramirez — Rogue

”Era prima oară când îi spunea asta și nimic n-o pregătise pentru acel moment. Gheața din ea tremură și explodă în milioane de bucăți. Atât de simplu. Două cuvinte. Părțile din ea pe care le crezuse pierdute pentru totdeauna începură să strălucească și să revină la viață. În sfârșit, își găsise calea și era cel mai minunat sentiment din lume.”

O carte superbă! O poveste antrenantă, cu multe pericole și emoții intense, șantaje și o luptă acerbă pentru supraviețuire. Pur și simplu am devorat cartea!

10 gânduri despre &8222;Ce citate m-au impresionat în ultima vreme&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.