Din cărți culese

💕 Bogdan Ispas — Atingerea

”Clar este doar faptul că în sufletul ei a răsărit ceva. Ceva frumos care, în fiecare dimineață, o face să vadă viața în culori mai calde. Ca și cum o sămânță sădită demult s-a hotărât să iasă la suprafață sub privirea caldă a soarelui, chiar dacă pământul de deasupra ei a fost bătătorit de-a lungul timpului. Prezența lui o face să uite de toată gândirea negativă care o stăpânește aproape zilnic. O face să uite de propria persoană.”

O carte superbă, cu o poveste complexă ce se desfășoară în planuri diferite, dar cu o strânsă legătură între acțiunile lor și cu influențe asupra personajelor din ambele planuri. Un volum captivant și plin de emoții puternice!

💕 Charlotte Bronte — Profesorul

“Viața mi se deschidea din nou în față; orizontul ei nu mai era limitat de zidul mare și negru care înconjura fabrica Crimsworth. Au trecut două ore până când sentimentele mi s-au potolit suficient ca să pot analiza cu calm hotarele mai ample și mai limpezi care înlocuiseră centura plină de funingine.”

O carte frumoasă, în binecunoscutul stil al autoarei, dar totuși diferită de majoritatea operelor sale cunoscute. Cea mai mare diferență este faptul că povestea aceasta are ca personaj principal un bărbat, nu o femeie — după cum eram obișnuită.

2 gânduri despre &8222;Din cărți culese&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.