A fost odată ca niciodată

Titlul: A fost odată ca niciodată

Editura: Univers Enciclopedic

Colecția: Junior

Traducerea: Alina Loredana Brebeanu

Anul apariției: 2018

Număr de pagini: 96

Pătrunde în lumea magică a Cenușăresei, a prințului preschimbat în broscoi și a vrăjitorului din Oz, apoi descoperă aventurile uimitoare ale lui Aladin și povestea emoționantă a micii sirene!

Ilustrații de vis și șase povești nemuritoare, care te vor face să pășești pe un tărâm al imaginației și frumuseții, unde binele învinge întotdeauna răul.”

“A fost odată ca niciodată” este cea mai veche introducere a copilăriei, este începutul de basm care te îndeamnă spre visare, te conduce spre leagănul amintirilor…

A fost odată ca niciodată este o colecție de șase basme consacrate, pentru o săptămână! O carte cu o copertă cartonată și frumos ilustrată, cu titlul reliefat pe aceasta, care atrage privirile copiilor și părinților deopotrivă! Cu foi lucioase și imagini sugestive, de o calitate grafică excepțională, această carte oferă posibilitatea părinților ca, la finalul zilei, aceștia să petreacă mai mult timp împreună cu copilul lor.

Povești precum Cenușăreasa sau Vrăjitorul din Oz, despre lumi magice pe care le descoperim alături de Aladin sau de Mică sirenă, despre Prințul Broscoi ce-și așteaptă liniștit cititorii săi; despre toate acestea puteți afla citind acest album de povești din lumea întreagă, visând cu ochii deschiși la aventuri nemaipomenite!

Ilustrațiile deosebit realizate sunt cele care atrag privirea înainte ca cel mic să poată procesa textul, sunt ușor de înțeles și potrivite pentru fiecare micuț.

Povești adaptate, ușor de citit și explicat celor mici, cu scrisul mare — ceea ce le face ușor accesibile și celor care abia au învățat tainele cititului, iar imaginile deosebit realizate, în culori calde și imaginile expresive, captivează atenția micuților de orice vârstă.

Aflăm despre servitoarea în propria ei casă care ajunge să devină prințesă și învățam despre răsplata celor buni atunci când nu reacționează urat față de cei care se poartă urât cu ei; facem cunoștință cu broscoiul râios care-și așteaptă sărutarea pentru a deveni un falnic prinț ce a învățat despre pedeapsa pe care o poți primi pentru greșelile făcute.

De asemenea, mergem în Oz, unde descoperim o lume magică, cu personaje fantastice și aventuri palpitante; ori călătorim pe covorul fermecat alături de Aladin și aflăm despre senzația de libertate pe care o au păsările atunci când zboară.

În fiecare seară, micuțul va fi fericit cu fiecare lume fantastică în care pătrunde prin intermediul lui “A fost odată ca niciodată”…

Cărți cu mesaje clare, ce pot constitui adevărate lecții de viață pentru viitorii tineri! Modele de urmat sau nu, aceste personaje care-și fac loc din poveste în imaginația micuțului, îi încântă și îi fac să palpite de nerăbdare atunci când povestea ajunge spre final…

Alături de Ariel, micuța sirenă, descoperă cei mici mediul acvatic, partea frumoasă și atractivă a acestuia. Descoperă imagini care stârnesc curiozitatea și interesul pentru această lume a apelor și a viețuitoarelor sale.

Cu ajutorul acestei colecții de povești nemuritoare din lumea întreagă, cei mici și cei mari au ocazia să pășească împreună în lumea magică unde totul se termină cu bine.

Care este povestea din Scoica fermecată și ce aventuri așteaptă acolo, vă las pe voi să descoperiți!

O lectură ușoară, imagini superbe și glasul mamei citind o poveste, sigur îl fac pe copil să pășească liniștit în lumea lui Moș Ene la finalul unei zile pline de aventuri!

Multumesc, Univers Enciclopedic, pentru exemplarul oferit spre recenzie.

14 gânduri despre &8222;A fost odată ca niciodată&8221;

  1. Eu, care am fost si sunt un visator, crescut cu vise din povestile lui Petre Ispirescu evoluînd printre clasicii de geniu al literaturii universale, oprindu-ma în final la Cartea Cartilor, as zice ca „A fost odata ca niciodata”, pentru A FI adevarata, materializata, ar trebui mai întâi de toate ca orice mamica sa o citeasca,sa-si însuseasca si sa puna în practica învataturile ascunse în personajele simbol al acestor minunate povestiri, care percepute dincolo de slova legendei pilduitoare, pot sa formeze perceptia vietii autentice, fericite, nemuritoare… 🙂

    O seara si o saptamâna superba,magica,sublima, draga Geo

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.