📚 Citate 📚

📚 Laura Sebastian — Prințesa de cenușă

”Fac singurul lucru de care sunt în stare: îi întâlnesc privirea și o susțin, chiar și când biciul mușcă din mine din nou. Nu știu sigur dacă el mă alină pe mine sau eu pe el, dar legătura asta subțire dintre noi pare a fi tot ce ne mai ține în viață, iar eu nu vreau să o rup.”

O carte despre ură, cotropire, trădare. Despre comploturi, planuri și crime. Pietre magice, corăbii, mine. Eroina principală, Thora/ Theodosia, numită în batjocură Prințesa de cenușă, este cea care suferă in numele poporului ei oropsit. Dar, vremea ei va sosi… O carte alertă, plină de răsturnări de situație, tensiuni dramatice și emoție. O carte ce te va captiva până la final.

📚 Lisa Kleypas — Diavolul în primăvară

“O privea fermecat pe această sirenă care spunea povești și care părea să-i aparțină deja și totuși nu voia să aibă de-a face cu el. Inima îi bătea ciudat, ca și cum s-ar fi luptat să se adapteze unui metronom nou.”

O poveste de dragoste alertă, plină de emoții, fierbinte; cu dialoguri amuzante și condimentată cu suspans. Două personaje atât de deschise și sincere că nu ai cum să nu le iubești!

5 gânduri despre &8222;📚 Citate 📚&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.