Alte fragmente

📚 Mary Kubica — Necunoscuta

”— Ce-o să se întâmple cu ea? Cu Heidi? întreb eu din nou.

— Știi cum se spune, “nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”, și mi-o imaginez pe doamna Wood, într-o salopetă portocalie ca a mea, cu zâmbetul ăla blând șters de pe față.”

Un thriller excepțional! 

Willow și bebelușul Ruby ajung în casa lui Heidi și Chris. De aici, pe rând, din punctul de vedere al celor trei, aflăm o mulțime de secrete și de minciuni din viața fiecăruia dintre ei. Suntem convinși că înțelegem despre ce este vorba, dar autoarea reușește să întoarcă situația cu fiecare nou capitol. 

Am citit cartea cu sufletul la gură, neputând să o las din mână. Cu cât înaintam în acțiune, cu atât tabloul devenea din ce în ce mai complet și mai vizibil. 

Teroarea prin care a trecut Willow, durerea lui Heidi, răzvrătirea fiicei lui Chris și Heidi, chiar si acțiunile lui Chris…. toate devin suspecte pe măsura ce mă apropiam de final. Și totuși, autoarea mi-a oferit o răsturnare de situație pe care nu am întrezărit-o deloc… 

O carte căreia i-aș da chiar 6 *

📚 Hanna Lee — Ducele S și jurnalista

”Chiar dacă va fi ultimul lucru pe care o să îl fac în viața asta, eu trebuie să o am pe femeia asta. Chiar dacă nu va fi cum vreau eu, ci va fi cum vrea ea, trebuie să o am.”

O poveste de dragoste superbă! Cu două personaje încântătoare și ambițioase, care fac doar ce vor ele și sunt pe punctul de a rata fericirea vieții lor.

4 gânduri despre &8222;Alte fragmente&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.