Lady S și bodyguardul de Hanna Lee

Titlul: Lady S și bodyguardul

Autoare: Hanna Lee

Seria: Billionaires, volumul 1

Editura: Stylished

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 265

Când cuvintele rănesc mai tare decât o armă. 

Ducesa Ana Sofia Maria Catalina de Calabria este o femeie independentă care urăște să fie controlată, motiv pentru care prințesa a lăsat cu ani în urmă viața rece și plină de reguli de la castel, pentru a deveni femeia puternică de azi. Dar, din cauza unor pericole care amenință Familia Regală, este nevoită să petreacă următoarea perioadă de timp alături de un bodyguard, extrem de atrăgător și cu o privire foarte … fierbinte, care dorește de la ea ceva ce Sofia nu știe dacă poate să îi ofere: controlul total în pat.

Nicholas are o misiune și viitorul lui depinde de acest job foarte bine plătit. Dar Sofia se joacă cu focul, iar el nu știe cât se mai poate abține să nu o lege și să o facă femeia lui. Doi oameni ghidați de control. Va fi capabil unul dintre ei să renunțe în favoarea celuilalt?”

O descriere incitantă, o copertă deosebită care încinge imaginația. Astfel se prezintă acest prim volum al seriei, Lady S și bodyguardul. 

Hanna Lee este o autoare despre care nu am auzit până de curând, dar care a reușit să-mi stârnească curiozitatea.

Lady Sofia provine din înalta aristocrație spaniolă, a dus o adevărată viață de prințesă … și se pare că nu-i totul atât de simplu precum pare în filme. Există o multitudine de reguli, lecții pe care trebuie să le parcurgi încă din copilărie… Acum, este o rebelă!

“Voiam mai mult. Voiam libertate, independență. Nu control. Au fost luni întregi în care simțeam că visul meu nu se va îndeplini niciodată și că mereu voi fi prinsă în acea cușcă de aur.”

Lady S și bodyguardul este o carte despre prietenie!

Amber, Tara, Cate, Deanna și Sofia sunt prietene încă din timpul facultății și fac tot posibilul să petreacă împreună un week-end pe lună, departe de toți și toate. Cele cinci tinere dețin trei case de vacanță despre care știu doar ele, astfel putând evada liniștite din stresul de zi cu zi.

Nicholas Shannon este noul ei bodyguard, angajat pentru a o proteja deoarece pe fratele ei a încercat cineva să îl răpească… Este un tânăr atrăgător și sigur pe el, care simte o atracție puternică pentru Sofia.

“Atracția asta obsedantă pe care o simt față de ea trebuie să înceteze. Trebuie să evit orice gând și orice fantezie.”

Și sunt destule și foarte fierbinți!

O atracție cu care fiecare dintre ei luptă din toate puterile, pe care încearcă să o nege și apoi să o înăbușe.

Lady S și bodyguardul este o carte despre iubire și pasiune!

O carte ușor de citit, ce-ți aduce zâmbetul pe buze. O carte simplă, cu o acțiune nu foarte complexă. O poveste de dragoste drăguță și emoționantă.

Când în sfârșit recunosc că sunt atrași unul de altul, mai apare o problemă: Nicholas îi mărturisește că lui îi place să aibă controlul total asupra partenerei, cel puțin în ceea ce privește viața intimă.

Iar Sofia, cu siguranță, nu este genul care să renunțe la control, ori căreia să-i placă să fie controlată. Sub nici o formă! Exact de asta a fugit atunci când a venit la studii în America!

“Este o tensiune în aer care mă face să o simt în toți porii, în tot aerul pe care îl respir în preajma lui. Și aerul este plin de parfumul lui amețitor, de mișcările lui masculine, de atitudinea încrezătoare pe care o emite.”

O luptă constantă între sentimente și dorințe, între nevoia de control și curajul de a-l ceda partenerului.

O carte care te face să simți. Autoarea Hanna Lee reușește să transmită cititorilor săi emoțiile și sentimentele fiecărui personaj.

Sofia și Nicholas sunt două personaje curajoase, care-și asumă riscul de a trăi ceea ce presupune relația lor, ori care aleg să fie prevăzători și să nu își asume nici un risc… Pentru a descoperi ce se întâmplă până la urmă cu atracția aceasta fulminantă care riscă să le incendieze și mintea nu doar corpul, vă invit să citiți Lady S și bodyguardul. 

Am apreciat cartea în ciuda multor greșeli de scriere ori a unei corectări defectuoase, deoarece mi-a oferit exact ce am căutat: o prietenie sinceră între femei, o poveste de dragoste fierbinte și emoționantă.

Un moment de relaxare!

Nota mea pentru carte este 8.

7 gânduri despre &8222;Lady S și bodyguardul de Hanna Lee&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.