O iubire neașteptată de Heidi McLaughlin

Titlul original: My unexpected forever

Autoare: Heidi McLaughlin

Seria: Beaumont, volumul 2

Editura: Leda Edge

Anul apariției: 2019

Traducerea: Adrian Șipoș

Număr de pagini: 352

”Mă așteptam la o viață dedicată muzicii. Mă așteptam să-mi cresc fiul. O singură privire a făcut ca totul să se schimbe. N-am așteptat niciodată fericirea.

Nu m-am așteptat niciodată să o găsesc. Nu m-am așteptat niciodată să simt dorință. Nu m-am așteptat niciodată să am o familie. Nu m-am așteptat niciodată să fiu iubit. Nu m-am așteptat niciodată să mă îndrăgostesc.

Se spune că trebuie să te aștepți la lucruri neașteptate, însă nu mi-am dat seama că voi găsi o iubire neașteptată care va dura veșnic.”

”Un montagne russe de emoții […..] O iubire neașteptată ne oferă speranța că în viață, chiar și în cele mai întunecate momente, există o rază de lumină. Cu toții merităm o a doua șansă pentru a învăța să iubim din nou. Mi-a tăiat respirația! Cinci stele!” — K. A. Robinson, autoarea seriei “The Torn”, bestseller New York Times

Autoarea Heidi McLaughlin m-a delectat anul trecut cu primul volum al seriei Beaumont — Te voi iubi mereu, o carte emoționantă, care efectiv s-a jucat cu sentimentele mele. De atunci, abia am așteptat acest volum care ne prezintă povestea de dragoste dintre Harrison și Katelyn.

O mai știți pe Katelyn, nu? Văduva lui Mason Powell și mama a două fetițe gemene absolut adorabile: Elle și Peyton.

De partea cealaltă, îl avem pe Harrison, colegul de formație al lui Liam, tatăl lui Quinn. Este toboșarul formației și un om cu un suflet cum rar întâlnești.

Mi-a plăcut faptul că autoarea a ales să ne prezinte povestea atât din punctul de vedere al lui Harrison cât și al lui Katelyn.

“Urăsc faptul că nu-i pot spune ce simt. Urăsc faptul că mă încearcă un sentiment de furie criminală de fiecare dată când alt bărbat o privește. Vreau să fiu singurul care o privește. 

… Știu că-i pot oferi mai multe decât ceilalți bărbați. Un cămin stabil, o viață fără griji financiare și un bărbat care ar pupa pământul pe care ea calcă.”

Pe de o parte, suferim alături de Harrison și sentimentele lui ne iau cu asalt sufletul. Omul este îndrăgostit până peste cap de Katelyn. Pe de altă parte, asistăm la reproșurile pe care și le face Katelyn cu privire la atracția pe care o simte pentru acesta și se luptă cu vinovăția față de Mason. Simte că-l înșală prin simplul fapt că se gândește la Harrison.

”Nu-mi pasă, fiindcă el nu e Mason.”

Asistăm neputincioși la lupta din sufletul ei; dar și la emoțiile gemenelor, dintre care, cea mai vocală este Peyton:

“— NU! Tu întotdeauna ții cu ea! Ea mă lovește mereu, dar tu nu zici nimic pentru că e preferata ta și eu am fost preferata lui tati, dar el nu mai e și eu sunt a nimănui!”

Cuvintele micuței emoționează până la lacrimi! Își strigă durerea prin intermediul lor!

Autoarea Heidi McLaughlin reușește și de această dată să-și impresioneze cititorii și să le ofere o lectură emoționantă, o lecție de viață despre a doua șansă la fericire, de care au parte unele persoane.

O iubire neașteptată este iubirea venită fix atunci când nu o mai aștepți!

Frământările interioare ale celor doi eroi principali sunt cele care atrag atenția și nu permit cititorului să lase cartea din mână. O citești cu respirația tăiată și sperând la un final fericit.

Pornesc cu toții într-un turneu pe timpul verii, o călătorie de promovare înainte de lansarea noului lor album. O călătorie care le schimbă modul de a privi lumea, le permite să petreacă mai mult timp împreună, să se cunoască din ce în ce mai bine.

Un aspect pozitiv al cărții este relația apropiată dintre Quinn și tatăl său, plină de încredere și sinceritate, este ceva ce spune multe despre felul de a fi al lui Harrison.

“— Nu cred că îi plac tatuajele mele și sunt foarte diferit de soțul ei.

Quinn își dă ochii peste cap. E mult prea deștept pentru vârsta lui.

— Eu cred că tatuajele tale spun o poveste. Poate că ea ar trebui să învețe cum să o citească.

Mă las pe spate și-mi privesc fiul.

— Ai dreptate, poate reușim să o învățăm.

— Eu cred că are nevoie de un tatuaj ca să le aprecieze pe ale altora.”

Quinn se dovedește a fi un copil mult prea inteligent, mai matur decât alții de vârsta lui… Este un puști cum nu prea întâlnești.

Apar și probleme pe parcursul turneului, nu doar griji. Probleme care le dau ceva bătăi de cap, și care vor avea până la urmă o rezolvare.

O iubire neașteptată îți oferă o poveste de dragoste care vindecă sufletul! Care îl fortifică pentru a trăi din nou, chiar dacă ai avut parte de o suferință enormă.

Am înțeles suferința lui Katelyn și spaima de a păși într-o nouă relație, ba chiar și vinovăția și sentimentul de culpă față de Mason și ceea ce au reprezentat ei ca și cuplu. Faptul că este nesigură, că nu se consideră demnă de Harrison, că a preferat să creadă vorbele unei străine decât să discute și să aibă încredere în el, asta m-a deranjat totuși.

De asemenea, am apreciat răbdarea imensă de care a dat dovadă Harrison până a convins-o că merită să-i acorde și lui o șansă. Plus atitudinea lui față de fete, pe care se vede că le iubește ca și când ar fi ale lui. Modul în care interacționează cu ele, felul în care le ajută să treacă peste durerea și suferința lor; astea vorbesc de la sine despre Harrison! Dar vă las pe voi să descoperiți detaliile…

O iubire neașteptată este lecția unei vieți refăcute, după o pierdere care te destabilizează și te umple de nesiguranță. Este cartea speranței!

Perechea Katelyn – Harrison este o pereche puternică odată ce au ajuns să se cunoască cu adevărat unul pe altul și să aibă încredere.

Autoarea Heidi McLaughlin scrie despre iubire, fericire și împlinire. Despre luptă și curaj!

Nota mea pentru carte este 10.

17 gânduri despre &8222;O iubire neașteptată de Heidi McLaughlin&8221;

 1. Bună dimineața, Geo ! 🙂
  Fără a te ” plagia ” ,
  din cele aflate din RECENZIA făcută CĂRȚII
  ” O iubire neașteptată ”
  și EU îi acord AUTOAREI nota 10 ( zece ) !!! 🙂 🙂 🙂
  Sincere FELICITĂRI pentru cele ce faci ! 🙂
  O săptămână rodnică și binecuvântată ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.