Impresionante în cărți

📚 Laura Știrbu — Copiii din ceață

”Am văzut viitorul, Lili. Al meu și al tău. O să moară cineva drag nouă și nu o să mă pot ierta dacă e din cauza Mortifiei, iar eu nu am făcut nimic să opresc asta.”

Acțiunea continuă! La fel de intensă, învăluită în mister și plină de răsturnări de situație! Cu cât aflăm mai multe, cu atât realizăm că știm din ce în ce mai puțin! Comploturile sunt în continuare la ordinea zilei. Dar, de data aceasta, cea care captivează atenția este lupta secretelor: păstrarea și dezvăluirea acestora!

📚 Kate Morton — Fiica ceasornicarului

”Ultimul lucru pe care l-a simțit a fost când s-a lovit de fundul apei, brațele și trupul au atins pietrele rotunde și plantele lunecoase în timp ce plămânii i se umflau mai mult decât trunchiul, împingându-se dincolo de gât și umplându-i capul.

Și apoi s-a întâmplat ceva ieșit din comun: în timp ce-i ardea creierul, a văzut ceva dinaintea ei, o lumină albastră, strălucitoare, o bijuterie, o stea, și a fost sigură într-un fel că, dacă ar întinde mâna și ar apuca-o, lumina cea albastră și puternică ar putea să-i arate drumul înapoi spre suprafață.”

Primul roman al autoarei pe care îl citesc. Și pot spune că a fost o experiență cu totul și cu totul deosebită! Multe informații din diferite domenii, îmbinând epoca victoriană cu modernitatea zilelor noastre. Desenul unei case cu frontoane și un portret găsite într-o geantă demult uitată stârnesc interesul. Cine este femeia? Există acea casă? Un mister de la cap la coadă, mult suspans. Cu fiecare picătură care ne ajută să înaintăm, constatăm că misterul se adâncește; iar când crezi că totul este aproape descoperit, mai există ceva dat peste cap.

Cum se termină cartea??? Doar nu vreți să vă spun eu?

6 gânduri despre &8222;Impresionante în cărți&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.