Dulcea eliberare de Jamie McGuire

Titlul original: Beautiful redemption

Autoare: Jamie McGuire

Seria: Frații Maddox, volumul 2

Editura: Trei

Traducerea: Deniz Otay

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 352

”Liis Lindy este agent FBI. Ca să se dedice total meseriei sale, cere să fie transferată din Chicago la San Diego. Visează la promovări și laude pentru soluționarea cazurilor aparent imposibile.

Agentul special Thomas Maddox este arogant, neiertător și crud. Vânează cei mai mari infractori din lume. Dar, deși a salvat multe vieți, nu poate face nimic pentru Travis, fratele său mai mic, învinuit pentru un incendiu cu zeci de victime. Thomas are o singură soluție: poate să-l recruteze pe Travis în FBI, pentru că acesta are niște conexiuni în lumea mafiei.

Așadar, merge să-i dea vestea însoțit de Liis — pare alegerea perfectă pentru a poza într-un cuplu fericit. Doar că la finalul misiunii, ei ajung să se întrebe dacă nu cumva jocul lor s-a transformat în ceva serios…”

”Intră în lumea întunecată a enigmaticului Thomas Maddox și află cât de frumoasă poate fi viața atunci când nu ești prima iubire, ci ultima.”

”Aventura alertă și încărcată de erotism a două suflete pereche rănite. Dacă această aventură e condusă de unul dintre frații Maddox, iar totul se desfășoară în lumea palpitantă a FBI-ului, atunci efectul e irezistibil.” — Penelope Ward, autoare “Stepbrother Dearest”

“Amestecul perfect de senzualitate, adrenalină și tandrețe.” — Mia Sheridan, autoare Archer’s Voice

Încă de când am citit Fericirea începe azi și Fericirea mea ești tu, autoarea Jamie McGuire a reușit să mă prindă în capcana familiei Maddox. De atunci, mi-am dorit să descopăr povestea fratelui cel mare, misteriosul agent FBI Thomas Maddox. Acum a sosit vremea…

Dulcea eliberare este romanul dragostei de pe urmă, eliberată de secrete și răni adânci, de opreliști și alte piedici. O carte plină de suspans, care intrigă cititorul, îl captivează și-i oferă o poveste emoționantă, cu multă adrenalină și pericole ce planează asupra personajelor.

Thomas și Liis, doi tineri răniți de viață, de propriile experiențe și de foștii parteneri de viață; temători în ce privește implicarea într-o nouă relație. Dar, soarta are și ea un cuvânt de spus în ceea ce-i privește!

“Singurul lucru real era controlul. Învățasem încă de la o vârstă fragedă că planificând, calculând și observând poți evita majoritatea lucrurilor neplăcute — riscul inutil, dezamăgirea și, cel mai important, suferința.”

Doi tineri se întâlnesc într-un bar. Ei pleacă împreună spre casă… Ceea ce vă închipuiți se întâmplă: petrec un moment fierbinte împreună, iar la final, află că tipul, Thomas pe numele lui, locuia în apartamentul de deasupra locuinței ei.

Dar, asta nu e tot! Stânjeneala și șocul abia acum urmează! Tipul de noaptea trecută e nimeni altul decât șeful ei direct, Thomas Maddox!

Au parte de o primă întâlnire tensionată, o ceartă și o promovare pentru Liis. Totul încă din prima zi! Oare ce mai urmează?

Cei doi au o relație tensionată, sunt circumspecți unul în privința celuilalt și nu știu ce să creadă.

Apoi sosește vestea că peste 7 săptămâni trebuie să meargă împreună cu Thomas, în calitate de iubită a acestuia, la nunta fratelui său mai mic, Travis… Vă aduceți aminte de el, nu? Știți ce urmează să discute cu el, da?

Am savurat din plin modul în care se apropie cei doi, cum încep să aibă încredere unul în altul suficient cât să-i facă lui Liis confidențe despre el și familia lui.

Atracția dintre cei doi încinge atmosfera de câte ori aceștia se află în aceeași încăpere.

Dulcea eliberare este o carte care te prinde prin învăluire. Te împresoară și este prea târziu să încerci să mai scapi. Îți place acțiunea alertă, condimentată cu dialoguri ironice și înțepături nu tocmai subtile, suspansul și situațiile tensionate sunt fundalul acestei cărți.

“Thomas m-a făcut complice în problema asta. Pentru un anumit motiv, a avut încredere în mine și, la fel de inexplicabil, asta mă face să muncesc și mai mult ca să rezolvăm cazul.”

Emoțiile care-i prind pe amândoi, pe care fiecare încearcă să le nege, sunt evidente cititorului. Efectiv devorăm pagină după pagină, urmărind dansul lor lent prin sentimente cu potențial periculos pentru inima fiecăruia.

Schimbările petrecute cu fiecare dintre ei după prima lor întâlnire, sunt vizibile. Mai ales în cazul lui Thomas care nu mai este același morocănos taciturn și prost dispus de la început.

“Aș fi acceptat să fiu pe locul al doilea, după cariera lui. Din moment ce amândoi eram dedicați FBI-ului, nu se punea. Dar nu aș fi acceptat să mă aflu pe locul al treilea.”

Luptându-se să-și pună ordine în propriile vieți și deciși să-l salveze pe fratele lui Thomas, el și Liis efectiv urmează toți pașii care conduc spre o poveste de dragoste deosebită și de neuitat.

Singura piedică în fața atracției lor este Camille — fosta iubită a lui Thomas, actuala logodnică a lui Trenton. Liis este ferm convinsă că Thomas încă o mai iubește…

Dulcea eliberare este povestea care ne redă încrederea că există a doua șansă. Că luptând cu adevărat pentru celălalt, poți elibera fantomele trecutului.

Urmează un hop imens… momentul în care trebuie să-l convingă pe Travis să se alăture în FBI fratelui său, fără știrea lui Abby.

“— Nu te pot mântui, Thomas. Va trebui să te împaci singur cu ce i-ai făcut lui Trent.”

Cum se vor rezolva toate aceste probleme care par de netrecut? Thomas și Liis vor reuși să dovedească că iubirea învinge?

Nota mea pentru carte este 10.

8 gânduri despre &8222;Dulcea eliberare de Jamie McGuire&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.