Paragrafe din nou

📚 Rely Schwartzberg — Dragoste cu trandafiri albi

”Nu știe ce se întâmplă cu el parca o forță imaginară îl determină să se comporte astfel, dar ceva din sufletul sau îi spune că e bine. Obosit de toate cele întâmplate după ce a mâncat ceva, s-a întors în cameră să se odihnească. S-a întins în pat și a dat drumul la televizor, căutând un program cu sport interesant, însă mintea îi zbura tot timpul la Eva, întrebându-se ce face acum în cameră, și cu acest gând a adormit.”

O poveste simplă, tipică, de dragoste, care este mult prea liniară pentru a reuși să transmită prea multe emoții. Nici felul în care a fost tipărită nu a ajutat: cartea nu este corectată, iar autoarea ar trebui să facă câteva cursuri de scriere creativă.

📚 Elisabeth Naughton — Sclava iubirii

“— Fluturele este venerat în aproape toate culturile. La începutul creștinătății, era un simbol al sufletului. În China, reprezintă fericire. În culturile amerindiene, este considerat un miracol al reînvierii. Și peste tot în lume, fluturele e un simbol al puterii, nu numai datorită abilității sale de a se transforma și adapta, dar și pentru că e o metaforă pentru ciclul nesfârșit al vieții. Se uită din nou la inelul lui Natalie. Dacă mă întrebi pe mine, fluturele e un simbol incredibil.”

O continuare a poveștii captivantă, plină de adrenalină, suspans, pericole și neînțelegeri. Presupuneri ce fac mai mult rău decât bine, lipsa de comunicare agravând situația. Și totuși, există speranță!

12 gânduri despre &8222;Paragrafe din nou&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.