Alte citate

📚 Jamie McGuire — Toate luminițele

”Elliott m-a îmbrățișat, strângând-mă un pic prea tare. Îi tremurau brațele și a scos un suspin, lipindu-și fruntea de tâmpla mea.

— Ești bine? am șoptit și l-am ținut în brațe.

— Acum sunt.”

Un roman absolut surprinzător! Cu o poveste captivantă, ce pare simplă la început dar, care-ți oferă acel moment deosebit care transformă o carte bună într-una specială! Două personaje care dau dovadă de o putere nebănuită. O poveste de dragoste emoționantă! 

📚 Katie McGarry — Mai puternici împreună

”Trântesc ușa după mine, mă prăbușesc cu spatele de perete și simt cum sub picioarele mele s-ar căsca o gaură neagră. Vreau să trag aer în piept, dar simt că nu-mi intră în plămâni, apoi îmi țin respirația ca să-mi înăbuș hohotele de plâns, care sunt inevitabile și-mi zguduie trupul de parcă aș fi intrat în convulsii.

Am pierdut totul… Mi-am pierdut casa, familia, speranța, l-am pierdut pe West. Nu mai am unde să merg. Nu mai am planuri de rezervă… Nu mai am pentru ce să lupt.”

O carte pe care am citit-o cu mare plăcere. Am adorat personajele, am plâns și am suferit alături de ei în situațiile imposibile în care se aflau. Și m-am bucurat când au reușit să meargă mai departe, să-și înfrunte temerile și pericolele care îi amenință. Dar, am adorat povestea de dragoste.

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Alte citate&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.