Ce mai citesc?

📚 Helen Hardt — Dorință

”Pofta mea.

Lucrul ăsta dintre noi era pofta mea. Cum să-i spun că îmi devenise atât de necesară ca hrana sau apa? Că era pâinea mea cea de toate zilele? Că m-aș târî bucuros prin adâncurile infernului doar ca s-o am câteva secunde în fiecare zi? Că atunci când nu eram cu ea, jumătate din mine lipsea? Mi s-a făcut pielea de găină. Lucrul ăsta devenise mai mult decât o poftă. Jade devenise obsesia mea.”

O carte intensă și fierbinte, alertă și plină de mister. Un mister pe care-l elucidăm pe măsură ce pătrundem în miezul poveștii. Talon și Jade sunt două personaje atent conturate, foarte puternice, traumatizate de destinul implacabil. Atracția și sentimentele dintre ei sunt ceea ce condimentează acțiunea. O poveste frumoasă a cărei continuare o aștept cu nerăbdare.

📚 Sarah J. Maas — Diamantul de la miezul nopții

“— Eu sunt o persoană.

— O persoană aleasă de regina Elena — o persoană pe a cărei frunte a ars un semn sacru în ziua aceea, la duel! O persoană care, în ciuda sorții, încă respiră. Drumurile noastre s-au intersectat cu un motiv. Dacă tu nu ești binecuvântată de zei, atunci cine este?”

Un volum doi care amplifică acțiunea, crește suspansul iar doza de pericol este semnificativ mărită. Avem parte de o acțiune alertă, cu multe răsturnări de situație. Comploturile sunt la ordinea zilei, iar Chaol, Celaena și Dorian sunt singuri împotriva tuturor… Dacă au sau nu șanse de a rămâne în viață la finalul volumului de față, asta rămâne de văzut. Cert este că am savurat cartea!

8 gânduri despre &8222;Ce mai citesc?&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.