Ore de lectură

📚 Jodi Ellen Malpas — Mărturisirea

”— Te iubesc, șoptește el, mângâind urmele sărutului. O veșnicie cu tine nu mi-ar fi de-ajuns, Ava. De când te-am zărit la mine în birou, am știut că viața mea se va schimba. Vreau să-mi dedic toată existența ție, vreau să te ador și să mă scald în tine. Vreau să recuperez toți anii pustii fără tine.”

Un final de serie mult așteptat, cu multe hopuri ce trebuiesc depășite și cu pericole ce-i amenință pe fiecare în parte dar și relația lor. Ava și Jesse sunt puternici și încăpățânați, dar se iubesc. De fapt trăiesc unul prin celălalt. Și de această dată iubirea lor este pusă la încercare, dar, odată ce toate adevărurile ies la suprafață, cei doi devin și mai puternici, împliniți și fericiți.

📚 Lorena Lenn — Suflete pereche

”Nu poate decât să spere că, la final, va ieși cu inima întreagă din toată povestea. Sau oricum, cu cât a mai rămas din ea, fiindcă inima ei nu mai era de mult timp întreagă.”

O poveste de dragoste plină de emoție, captivantă și dulce. Rachel și Chase sunt doi încăpățânați care au suferit în trecut, care acum nu sunt capabili să își lase orgoliile de-o parte și să discute… Cel puțin la început! Dar soarta are grijă să nu le permită să dea cu piciorul la fericire.

O poveste care te umple de bucurie la final!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.