Condamnată la iubire de Lorena Lenn

Titlul: Condamnată la iubire

Autoare: Lorena Lenn

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2018

Număr de pagini: 201

”Cassandra Daniels este o tânără avocată de succes, care și-a făcut un scop din punerea sub acuzare a grupării justițiare “Salvarea roșie”, condusă de cel căruia i se spune Liderul, un bărbat necunoscut și periculos. Totul se schimbă odată cu răpirea Cassandrei, care trebuia să ajungă în ziua aceea la procesul împotriva acelei grupări.

În urma celor întâmplate, viața Cassandrei se va schimba pentru totdeauna, căci îi va fi răpită și inima, iar când descoperă adevărul care se ascunde în persoana agentului CIA, Alexander Larson, Cassandra va trebui să ia o decizie referitoare la sentimentele ei…”

O copertă frumoasă și expresivă, exact genul care îți atrage privirea și care te face să iei cartea în mână! Și se potrivește perfect cu povestea pe care autoarea Lorena Lenn ne-o supune atenției. Genul de poveste romantică care relaxează cititorul la finalul unei zile obositoare.

”Numai îndrăznind să sperăm, să visăm și să iubim, putem găsi o cale spre fericirea dorită. Așadar, să sperăm, să visăm și să iubim din toată inima!”

Așa cum sper să o facă și personajele cărții Condamnată la iubire! 

“Iubirea salvează, vindecă și aduce fericire. Iubiți și răspândiți mereu în jurul vostru această magie unică!”

Cassandra Daniels, o tânără avocată de succes, ambițioasă, are în sfârșit ocazia de a câștiga un proces important, la care a lucrat foarte mult în ultimul timp. A învățat să nu mai ia în seamă gurile rele care spun că influența tatălui ei — un binecunoscut senator, are ceva de-a face cu succesul carierei sale.

Ca într-un film de comedie, totul se desfășoară într-un stil alert, tragi-comic: prizonierul ce trebuia pus sub acuzare reușește să evadeze, tânăra este luată prizonieră în timp ce se îndrepta spre tribunal… și astfel, ajunge să-l cunoască pe Liderul grupării “Salvarea roșie”…

“Înțelese în ce pericol se află. Pur și simplu nu-și mai putea controla reacțiile, oricât și-ar fi dorit, fiindcă trupul nu o mai asculta și tremura de furie, dar și de neputință.”

Condamnată la iubire este cartea în care întreaga acțiune se desfășoară mult prea repede, de parcă autoarea s-a hotărât să extragă din poveste doar strictul necesar. Nu mi s-a părut foarte credibilă acțiunea din acest punct de vedere. Nu a reușit să îmi stârnească nici un fel de emoție…

Deși este răpită eroina principală, autoarea nu a reușit să-mi transmită frica, teama de a nu știi ce se va întâmpla… emoții pe care eroina noastră ar trebui să le simtă. Nu pare credibil nimic din tot ce se întâmplă.

“— Și eu ce-ar trebui să fac în vremea asta? îl întrebă, privindu-l furioasă.

— Să te gândești la mine, prințeso, îi ceru el râzând, după care plecă râzând și încuie ușa.”

De asemenea o mai mare atenție corectării cărții nu ar fi stricat absolut deloc.

Cassandra află pe parcursul captivității sale și motivul pentru care a fost răpită:

“Cassandra începu să citească și simți cum ochii i se umplu de lacrimi. Articolul relata despre uciderea în masă a unor oameni într-o explozie ordonată din câte se părea chiar de senatorul Charles Daniels, iar pozele erau concludente.”

În acest accident și-a pierdut viața atât mama ei cât și mama celui care a răpit-o.

Nu vă mai spun că în timpul captivității ei, ea și răpitorul au o interacțiune destul de ciudată…

Are loc un schimb. Cassandra contra unui stick cu toate dovezile incriminatorii, dar… tânăra este împușcată într-un schimb de focuri, chiar de oamenii tatălui ei.

“Acum era singură și putea să-și dea frâu liber lacrimilor și sentimentelor. Odată cu lacrimile, voia să-și alunge și neliniștea. Să alunge de pe pielea ei parfumul lui, urma mângâierilor și sărutărilor pe care el i le furase fără niciun drept.”

Abia acum conștientizează tot ceea ce i s-a întâmplat, adevărurile care au ieșit la iveală și care au schimbat-o pentru totdeauna. Și mai sunt multe de aflat, lucruri și fapte cărora Cassandra trebuie să le facă față, dar și sentimente ce sunt în totală contradicție cu conștiința ei.

M-aș fi așteptat la o confruntare cu tatăl ei… dar autoarea nu a considerat că este necesară. La fel de bine, relația ei cu Liderul/ Alexander este destul de forțată, nu am fost convinsă cu adevărat de iubirea celor doi. Ba mai mult, cred că nici unul dintre cei doi eroi nu prea știe ce vrea cu adevărat.

Condamnată la iubire este o carte cu un potențial evident, care nu a fost exploatat. Pentru a deveni credibilă, o asemenea poveste ar fi trebuit să fie mult mai bine dezvoltată.

Mulțumesc editurii Stylished Books pentru exemplarul oferit pentru recenzie.

9 gânduri despre &8222;Condamnată la iubire de Lorena Lenn&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.