Un moment de relaxare

📚 Hanna Lee — Intenții indecente

”Rămân singură și mă prăbușesc pe primul scaun. Vreau să plâng, însă mă abțin, pentru că sunt la birou și urăsc persoanele care plâng la locul de muncă. Mi se pare slăbiciune și lipsă de profesionalism. Dar despre ce vorbesc? Am depășit limitele profesionalismului de mult, așa că lacrimile sunt un nimic pe lângă ce-am făcut. Îmi apăs cu putere tâmplele și îmi las capul pe spătarul scaunului.”

Ce înseamnă dorința de a te răzbuna pe o femeie din cauza alteia care te-a înșelat? Pornind de la ideea că un cui scoate pe altul, Hanna Lee reușește să ne ofere o poveste captivantă, cu multe emoții, o poveste de dragoste care te prinde încă de la început!

📚 Ana – Maria Pătrașcu — Marenuca și cei zece cozonaci mușcați

”Petrică, la fel de ceremonios, o anunță și pe tanti Maria că Ceaușescu îi în vizită la Cotnari, dar nu-i spune că-i în păpușoi la nenea Sandu.

— Vai di mini și di mini, și eu cu capotul ista zdrențuros? Și cu baticu’ ista urât în cap? Și unde l-ați văzut?”

O incursiune în copilăria anilor ‘80, cu povești amuzante, pline de emoții și năzdrăvănii ce stârnesc hohote de râs. Stilul de scriere al autoarei m-a purtat în lumea Amintirilor din copilărie ale lui Creangă.

6 gânduri despre &8222;Un moment de relaxare&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.