Cărți și vară

📚 Lena Coakley — Nix cel afurisit

”Nu văd pe nimeni, dar știu că este acolo. Îi simt mirosul sau cel puțin așa cred. Asemenea tuturor oamenilor, și el miroase a săpun și face baie și mănâncă doar cu furculița. Groaznic.”

O poveste drăguță despre cea mai afurisită zână și bărbatul -om pe care vrea să-l izgonească din pădure. O carte cu multe momente amuzante dar și altele emoționante. Despre prietenie, amiciție, bucurie; dar și despre teama de abandon, sentimentul de pierdere și neincredere. O carte care are încorporată o lecție de viața.

📚 Sebastien De Castell — Înfruntarea umbrelor

”Cartea de joc a aterizat la picioarele mele, cu fața în sus. Aceasta înfățișa o fată care avea semne negre de jur împrejurul ochiului drept. Când mi-am ridicat capul, m-am trezit că privesc în ochii verzi ai Seneirei și că văd aceleași semne ca ale mele.”

Un volum 2 alert, cu multe răsturnări de situație, plin de pericole știute și neștiute, cu mult mai complex decât primul volum al seriei. Mi-a plăcut Kellen și în acest volum: am apreciat că își recunoaște limitele, temerile și totuși, are curaj! Reichis, celebra pisică-veveriță este în continuare feblețea mea!

4 gânduri despre &8222;Cărți și vară&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.