Povești pe vară

📚 Lorena Lenn — Pe valurile iubirii

”O voce care îi spunea să deschidă ochii răsuna întruna în mintea lui Kay și ceva mai puternic decât ea o făcu să se trezească. Primul lucru pe care îl văzu fu chipul celui care o salvase, o privire în care s-ar fi putut pierde așa cum s-ar fi putut pierde în mare: iremediabil…”

Un roman care are o poveste de dragoste principală și două secundare. Din păcate, nici una dezvoltată suficient. Deși subiectul mi-a părut atrăgător, am constatat că autoarea nu a reușit să mă convingă… din păcate.

📚 Veera Hiranandani — Am scris noaptea în jurnal

”Vreau să am o prietenă cu adevărat și să-i împărtășesc sentimentele pe care le-am trăit numai alături de Hafa. S-ar putea să-mi ia ceva timp, dar mă voi strădui, căci Sumita este prima persoană care m-a acceptat așa cum sunt. Vreau să fiu curajoasă, mamă, dar poate că sunt deja.”

Un roman care ne predă o lecție de istorie așa cum nu o găsim în manuale. O lecție de viață despre dezrădăcinare, despre o călătorie plină de pericole, despre durere și neputință. Dar, este o lecție și despre curaj, despre forța de a merge înainte, despre acceptarea că destinul se joacă cu viețile oamenilor. Prin ochi de copil învățăm despre maturizare și despre împărțirea sufletului în două. Un roman care ne vorbește despre India și Pakistan, despre hinduși și musulmani, despre perioada August 1947.

4 gânduri despre &8222;Povești pe vară&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.