Mister Moneybags• Periculos de sexy de Vi Keeland & Penelope Ward

“Titlul original: Mister Moneybags

Autoare: Vi Keeland & Penelope Ward

Editura: Trei

Colecția: Eroscop

Traducerea: Rita Glonț

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 328

”Am cunoscut-o pe Bianca în lift.

Trebuia să aibă un interviu, dar liftul s-a blocat. Jurnalista seducătoare a crezut că sunt vreun curier, judecând după hainele mele.

Habar n-avea că sunt Dex Truitt, omul de afaceri bogat pe care îl poreclise “Mister Moneybags” — și cu care trebuia să se întâlnească.

Bianca mi-a spus cât de mult disprețuia bărbații ca Dex — snobi, cu educație aleasă, mult prea spilcuiți, care nu sunt în stare să aprecieze lucrurile mărunte.

Așa că după ce liftul s-a pus din nou în mișcare, am anulat interviul și am lăsat-o să creadă că sunt altcineva — Jay, curierul pe bicicletă. Îmi plăcea cum îl privea pe “impostor” și nu aș fi vrut să pierd asta.

Așa că i-am dat întâlnire sub acest nume fals și între timp i-am răspuns pe e-mail la interviu, sub identitatea mea reală.

Nu mă așteptam să avem și online o chimie atât de puternică.

Nu am prevăzut dezastrul care a urmat.

Nu m-am așteptat ca Jay și Dex să se îndrăgostească de ea.

Și ea s-a îndrăgostit de cei doi bărbați.

Doar că amândoi eram eu.

Iar când a aflat, era să o pierd.

Nimeni nu prevestea acea zi și nici nu eram pregătit pentru ce a urmat.

Toate lucrurile bune se sfârșesc la un moment dat, nu?

Doar că eu nu m-am așteptat la acest final.”

Vi Keeland este autoarea de bestselleruri #1 din topurile New York Times, Wall Street Journal și USA Today. Cu milioane de exemplare vândute, titlurile sale au apărut în peste o sută de liste de bestselleruri și sunt traduse în 26 de limbi. Locuiește la New York împreună cu soțul și cei trei copii ai lor, trăind fericiți alături de cel pe care l-a cunoscut când avea șase ani.

Penelope Ward este autoare de bestselleruri #1 din topul Wall Street Journal, precum și din topurile New York Times și USA Today. A crescut în Boston, alături de cei cinci frați mai mari și și-a petrecut primii ani ai carierei ca prezentatoare TV. Trăiește în Rhode Island cu soțul, fiul și fiica lor, care suferă de autism. Cu mai mult de 1,5 milioane de exemplare vândute din cele peste 20 de romane scrise, a apărut în topul New York Times de douăzeci de ori. Cărțile sale au fost traduse în peste 12 limbi și se vând în librării din întreaga lume.

“Acest roman are tot ce și-ar dori o cititoare de romance: umor, scene sexy, tensiune și emoție. Am stat cu sufletul la gură până la final.” — Aestas Book Blog

“Dex și Bianca sunt fantastici, iar povestea lor este cu totul neașteptată. Trebuie s-o citiți!” — Musings of the Modern Belle

“Încă un romance perfect de adăugat în lista cărților favorite scrise de aceste două autoare. Personaje de care te vei atașa, după care vei tânji, pe care le vei iubi. Trebuie să citești neapărat Mister Moneybags!” — Shayna Renee’s Spicy Reads

“Îmi plac mult cărțile scrise de Vi Keeland și Penelope Ward, iar aceasta este cea mai bună! Am râs, am plâns, m-am revoltat. Dar la final, n-am vrut să mădespart de Dex Truitt.” — Guilty Pleasures Book Blog

Cu autoarea Vi Keeland am făcut cunoștință prin intermediul cărții Egomaniac. Despre Penelope Ward nu știu nimic, nu am avut ocazia să citesc ceva scris de ea, până acum.

Mister Moneybags este romanul care te face să râzi cu lacrimi, să plângi în hohote și în același timp, te cucerește! Cu personajele sale incitante și sexy, nu ai absolut nici o șansă! Nu poți să le reziști și te trezești că-ți pătrund în suflet.

O poveste haioasă și foarte emoționantă, fierbinte și cuminte în același timp, Mister Moneybags se citește foarte ușor, iar la final îți dorești să o iei de la capăt.

“Se pare că businessul nenorocitului o să se întindă pe întregul etaj.”

O întâlnire într-un lift pare a fi ceva banal, nu? Ei bine, nu și pentru Bianca și Dex! Pentru aceștia este mai mult o întâlnire de gradul zero cu destinul în rolul principal…

Citatul lui Oscar Wilde, care apare la începutul cărții, categoric poate fi considerat o definiție foarte potrivită a romanului:

“Adevărul este rareori pur și niciodată simplu.” — Oscar Wilde

O situație amuzantă care atrage cititorul, iar după primele câteva pagini, cu siguranță nu mai poate lăsa cartea din mână.

“— La etajul 33, a spus. 

Ce? Ce caută ea la etajul meu? Știu că nu lucrează pentru mine. Mi-aș fi amintit fața aia, ochii ăia.

— Ce treabă ai acolo?

— De fapt, voi avea plăcerea să îl intervievez chiar pe … Mister Moneybags.

Mi s-a făcut rău. 

Ahhhh.

Ăsta nu-i un semn bun pentru mine. 

Am înghițit în sec, apoi am lăsat capul într-o parte și am făcut pe prostul.

— Cine?

— Pe evazivul Dexter Truitt. Este CEO -ul companiei Montague Enterprises. Au tot etajul de sus.”

De aici până când Dex — căci despre el este vorba, își asumă identitatea lui Jay — un curier pe bicicletă, nu e decât un pas.

Iar Bianca se simte atrasă de el…

Astfel începe această poveste haioasă care te prinde în mreje fără să-ți dai seama.

Mi-au plăcut foarte mult Dex și alter-ego-ul său Jay. Pur și simplu am savurat tona de neadevăruri pe care Dex i le spune Biancăi, așteptând curioasă momentul în care totul va ieși la lumină.

“Bianca: Cioplește-mi ceva mic și vei primi data viitoare sărutul care ți-a fost furat acum.

Minunat. Al dracului de minunat. Nu numai că pedalam o bicicletă spre compania mea de milioane de dolari, dar trebuia și să învăț să cioplesc.”

Până la urmă, Dex și Bianca decid să facă interviul prin intermediul e-mail -ului. Așa că avem parte de o discuție serioasă dar plină de momente ce aduc zâmbetul pe buze. Mai ales că Bianca a fost de acord să-i răspundă și ea la întrebări…

“Aproape îi spusesem Georgy Girl. Asta-i porecla lui Jay pentru ea, prostule. Labagiul ăla de Jay. Râzând în sinea mea, m-am gândit ce nebunesc era ce se întâmpla. Dex îl ura pe Jay pentru că Jay avea să petreacă timp cu ea, față în față, în curând. Și Jay îl detesta pe bogătașul nenorocit, pe Dex, pentru că abuzase de puterea lui pentru a o cunoaște mai bine.”

Sunt foarte curioasă până unde va merge Dex  alias Jay cu înșelătoria…

Cu toate jonglările acestea între Jay și Dex, cei doi încep să discute… Dex află mai multe despre tânăra noastră fie prin intermediul lui, sau al lui Jay. Iar Bianca discută cu sinceritate cu amândoi, fără a realiza că se simte atrasă atât de unul cât și de celălalt.

Mister Moneybags este perfectă pentru vară! Te acaparează și te amuză, te incită și te face să plângi și să râzi alături de personajele cărții.

Acum, să nu vă închipuiți că întreaga poveste este tot un hohot de râs. După cum era de așteptat, situația se complică. Dex este hotărât să-i spună Biancăi adevărul, dar îi este teamă că aceasta îl va respinge din cauza faptului că a mințit-o… Grea situație, nu?

”Nu există niciun truc, Dex. Dacă ești norocos, această femeie va vedea cine ești tu cu adevărat și te va ierta. Dacă ești ghinionist, mă tem că nu ai cum să convingi pe cineva pe care l-ai rănit să îți acorde a doua șansă. Ăsta este prețul pe care îl plătim pentru minciună. Dacă i-a intrat în cap că nu ești de încredere, s-ar putea să nu existe cale de întoarcere. Am învățat asta în modul cel mai greu cu putință.”

Acum, închipuiți-vă cum reacționează Bianca atunci când realizează că Dex și Jay sunt una și aceeași persoană! Vă garantez eu că o femeie rănită vrea răzbunare! Ohooo… și ce răzbunare!!! Vă pot spune doar atât: e malefică, dar o ador!

Cum, totuși, sentimentele și atracția dintre cei doi sunt puternice, nu rezistă să stea departe unul de celălalt.

Am adorat-o pe Bianca: o fată sinceră și deschisă, care spune fix ce gândește. O luptătoare care a fost pusă din greu la încercare în relația cu Dex.

Dex este un bărbat sigur pe el și sincer cu toată lumea, asta până la nebunia care-l cuprinde când o cunoaște pe eroină.

Modul în care Penelope Ward și Vi Keeland au construit povestea este ingenios. Drumul spre fericire este presărat din plin cu piedici!

Probleme de încredere, minciuni, posibilitatea de a fi frați când amândoi se simt atrași fizic unul de celălalt și sunt îndrăgostiți… Cine s-ar fi gândit la toate astea?

Dacă vă doriți să descoperiți cum se încheie această poveste incitantă și plină de romantism, vă invit să citiți Mister Moneybags! 

“— Ascultă-mă, Bianca. Am greșit. Știu că am greșit. Mi-am cerut iertare și o să o fac la nesfârșit. Dar nu poți nega că este ceva între noi pentru care merită să lupți.

I-am mângâiat obrazul.

— Mai dă-mi o șansă, Georgy Girl. Mai dă-mi o șansă.”

Am savurat fiecare pagină a cărții. Aceasta a devenit preferata mea după Infernul lui Gabriel de Sylvain Reynard, din întreaga colecție! Plus că, am fost uimită de subiectul neașteptat. Iar finalul, după atâtea și atâtea griji, este deosebit!

O poveste foarte amuzantă, cu un substrat tragic. O poveste despre adevăr și minciună. Despre secrete tăinuite care ies la iveală riscând să dea totul peste cap. O situație de neconceput pentru un cuplu care se iubește dar, care, poate fi destrămat de fapte care nu țin de ei. Dex și Bianca sunt doi tineri care se iubesc la nebunie și care se confruntă cu posibilitatea reală de a descoperi că sunt… frați! O carte care îți taie respirația, te ține cu inima-n gât și te face să te întrebi cât de crud poate fi destinul?!

Povestea lui Dex și a Biancăi stoarce lacrimi de teamă , dar și de fericire.

Nota mea pentru carte este 10.

Publicitate

20 de gânduri despre &8222;Mister Moneybags• Periculos de sexy de Vi Keeland & Penelope Ward&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.