Just reading books

📚 Chiara Gamberale — Caruselul iubirii

“Venind pe lume, primim în dar un instrument frumos: trebuie să ne ridicăm la înălțimea lui.

Indiferent cât de frumos și de delicat este acel instrument, este numai și numai datoria noastră să-l folosim cu putere.”

O carte interesantă. Un jurnal despre încredere și teamă, despre cunoașterea de sine, aprecierea și maturizarea unei femei. O femeie care a pierdut totul și trebuie să-și găsească motivația să se ridice din nou. Un joc de zece minute pe zi poate însemna că vei vedea viața cu alți ochi, vei găsi puterea de a merge mai departe… sau nu.

📚 Michael Peinkofer — Gryphony. Sub vraja grifonului

”Și în acel moment nu doar Melody simți că avea să fie începutul unei prietenii foarte strânse, dar și bărbatul îmbrăcat în negru din cap până în picioare, care stătea afară, în fața casei, cu privirea ridicată spre camera de la mansardă. O urmărise pe Melody de mult timp, iar acum era sigur: legătura se făcuse.”

O carte magică, care ne îndeamnă la visare. O carte pentru adolescenți, cu ființe fantastice de mult dispărute, despre care se mai vorbește doar în legende: grifoni și dragoni. Eterna luptă dintre bine și rău ne este iar prezentată. De data aceasta avem parte de o acțiune alertă, plină de întâmplări neprevăzute, mistere și pericole ce se abat din mai multe direcții. O lectură captivantă!

8 gânduri despre &8222;Just reading books&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.