Am citit în continuare

📚 Lorena Lenn — Dragoste nemărginită

”Înțelegea că dragostea are puterea de a schimba destinele oamenilor chiar și atunci când aceștia se așteaptă mai puțin.”

O dublă poveste de dragoste, cea principală, dintre Rose și Nick, iar cea secundară între Miriam și Tony. 

O carte ușoară și simplă, care se citește ușor. Ca orice carte de dragoste are și un punct culminant, un hop de trecut, apoi urmează finalul. Aș fi vrut să fie ceva mai credibilă povestea, puțin mai bine ancorată în realitate în anumite momente, dar și să mă facă să simt ceva mai multe emoții și mai intens.

📚 Jenna Evans Welch — Love & Luck

”Știu ce ai să faci acum, scumpete! Ai să te cerți cu mine, zicând că dracul nu-i deloc seducător, iar eu o să-ți spun că are o personalitate încântătoare. În plus, în iad, la dracul, poți întâlni oameni interesanți; cât despre cazanele alea cu foc — sunt perfecte ca să te relaxezi în ele.”

O carte despre asumarea faptelor și consecințelor, despre înșelarea încrederii, despre curajul de a merge mai departe. O lecție de viață din care fiecare poate învăța câte ceva.

📚 Linda Howard — Prada

”Acum Chad voia să aibă grijă ca Angie să cadă. Trebuia să vadă cum va rezolva totul. Poate Angie era rănită sau nu, dar fără cai îi era imposibil să coboare muntele. Ar fi vrut să creadă că, dacă preluase toți caii, asta era suficient pentru siguranța lui, dar știa că nu era așa. Trebuia să se asigure că ea era moartă înainte să evadeze.

Păcat, se gândi el. Îi plăcea de ea. Angie powell era o persoană drăguță. L-a tratat cumsecade, chiar și când l-a considerat un cretin.”

O carte alertă, multă acțiune alertă, suspans și pericole din plin. Atât din partea umană, cât și urșii pădurii. O poveste despre supraviețuire, salvare și dragoste. Toate la cote maxime. Autoarea a reușit să-mi ofere o poveste captivantă, cu o acțiune mereu în schimbare.

Păcat totuși, că editarea are deficiențe. Mult prea multe greșeli…

8 gânduri despre &8222;Am citit în continuare&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.