Carte în concediu

📚 Holly Black — Regele malefic

”Una dintre cele mai dificile provocări cu care se confruntă spionul, strategul și chiar individul de rând, e să aștepte. Îmi amintesc lecțiile Stafiei, care m-a silit să stau ore în șir cu o arbaletă în mână, permanent concentrată, așteptând momentul ideal să trag.

Victoria depinde atât de mult de răbdare.”

Dacă am crezut că Holly Black nu poate să mă mai surprindă cu ceva, m-am înșelat. Volumul de față mi-a demonstrat că rebelul rege Cardan și maestrul păpușar Jude, pot face lucruri neașteptate. Politica actuală se poate să fie o reminiscență a purtării acestor zâne din regatul Elfhame. Magic, sinistru, captivant și șocant. Un volum de nota 10!

📚 Karen Cleveland — Acces interzis

”Când fac dublu clic pe a treia imagine, o față îmi apare pe ecran. Un prim-plan atât de familiar — și totuși n-ar trebui să fie, deoarece se află aici, unde nu îi este locul. Privesc poza clipind o dată, de două ori, iar mintea încearcă să facă legătura între ceea ce văd și ceea ce văd, însemnătatea acelei imagini. Pot să jur că timpul stă în loc. Simt niște degete de gheață care îmi cuprind inima și mi-o strâng, iar în urechi am un vâjâit interminabil.

Mă uit la fața soțului meu.”

Un thriller incitant, plin de suspans și pericol, multă adrenalină. O poveste incredibilă! Captivantă, care te ține cu sufletul la gură până la sfârșit. O situație ce pare fără ieșire, agenți CIA și agenți inactivi ruși… Dar, ce se întâmplă atunci când constați că ești căsătorită cu unul și tu habar nu aveai? Te întrebi câte alte lucruri mai ascunde soțul tău? Cât de bine îl cunoști de fapt? Un roman de spionaj cu puternice accente psihologice. Simțim zbaterea lui Viv, chinul cu care se luptă. O decizie grea de luat: să îl denunțe pe soțul ei și să-și priveze copiii de tată sau să șteargă dovada? O luptă continuă! Și pericolul faptelor sale amenință să distrugă toată familia.

9 gânduri despre &8222;Carte în concediu&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.