Jocul iubirii de Ivo Dima

Titlul: Jocul iubirii

Autoare: Ivo Dima

Seria: Iubiri de neuitat, volumul 1

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 237

”Olivia Ashford are tot ce își poate dori o fată, mai puțin atenția tatălui ei. Furia și durerea o împing să facă lucruri nebunești, de la sfidare până la a avea sentimente interzise față de bărbatul care trebuie să o protejeze.

Braden Wright a trecut prin iad pierzându-și inima sau cel puțin așa a crezut până o întâlnește pe ea. De la prințesa lui tati, Liv se transformă treptat în femeia pe care și-o dorește alături pentru totdeauna. Dar gheața din jurul inimii sale îl determină să o țină cât mai departe de el, iar Braden va face orice îi stă în putere pentru a-și proteja zidul de gheață.

Amândoi sunt aruncați într-un joc al iubirii pe care pot să îl câștige doar împreună.”

De autoarea Ivo Dima am auzit de la prietena mea Dana. Așa că, deși nu i-am citit cărțile pe Wattpad, atunci când a apărut volumul de față, nu am rezistat și l-am cumpărat.

Jocul iubirii este o frumoasă și emoționantă poveste de dragoste. Se citește ușor, te face să trăiești povestea și la final să te bucuri de fericirea pe care personajele principale — Olivia și Braden — o găsesc.

“Zâmbeam cu gura până la urechi în timp ce urcam treptele podiumului. Mă rugam să nu mă împiedic și să mă fac de râs de față cu toată lumea, sau să îmi cadă toca de pe cap și să par o idioată în fața sălii pline de părinți, absolvenți și profesori.”

Cred că fiecare dintre noi am experimentat aceste emoții la un moment dat!

Astfel facem cunoștință cu Olivia Cornelia Ashford, o fată bogată al cărei tată nu reușește niciodată să fie prezent la evenimentele importante din viața ei. Ba mai mult, cadoul de scuze este același ca la evenimentele anterioare, iar biletul însoțitor e scris de secretara lui, nu de el… Aaa, și fata are un nou bodyguard pe care nu și-l dorește absolut deloc și pe care reușește să-l scoată din sărite încă din primul moment — Braden.

“— Tati nu ți-a spus? De obicei, gorilele mele sunt și șoferii mei pentru că nu îmi place mult personal și multă risipă de bani. Adică dacă tot sunt bogată trebuie să rămân bogată, nu?”

Am citit cartea cu zâmbetul pe buze, de multe ori umorul ce-și făcea loc în poveste făcându-mă să râd în hohote. O carte bine scrisă, amuzantă și lejeră, care te lasă cu o stare de bine la final.

Atât Olivia cât și Braden sunt absolut delicioși. Sunt atrași foarte mult unul de celălalt, deși nici unul dintre ei nu e dispus să recunoască… încă.

“Cum pot să mă abțin? Stă în mijlocul livingului, îmbrăcată cu cămașa mea, cu părul ud, cu zâmbetul pe buze și pregătită de devorat. Cum aș putea să mă mai țin departe de ea, când a reușit să mă cucerească în două zile?

— Drăcia naibii!

Din doi pași am ajuns în fața ei, i-am smuls hainele din mână și mi-am apăsat buzele de ale ei. Geamătul ei a fost suficient să mă facă să uit de orice promisiune.”

Pe măsură ce povestea avansează, aflăm despre tragedia care i-a marcat viața lui Braden, accidentul în care au murit mama și sora lui… Olivia este pur și simplu șocată când află toate acestea de la fosta logodnică a lui, Avery.

Dar, descoperim că și Olivia a avut parte de tragediile ei în viață. Și amândoi poartă încă urmele rănilor…

Autoarea Ivo Dima a reușit să mă surprindă cu această poveste plină de viață, tragedie și umor, emoționantă. O poveste frumoasă de la început și până la sfârșit.

Cele două personaje sunt atât de bine conturate încât pot efectiv să mi le imaginez interpretându-și propriile roluri.

Deși se vede cu ochiul liber că are sentimente față de Olivia, Braden o respinge din toate puterile. Iar fata este hotărâtă să-l facă să se deschidă în fața ei, pentru aceasta fiind capabilă să facă orice… chiar și să discute cu tatăl lui…

“M-a luat de mână și m-a strâns cu blândețe.

— Pot doar să îți spun că accidentul l-a marcat mai tare decât aș fi crezut. A întors spatele iubirii și s-a închis într-o carapace greu de spart. Iar dacă ești aici, cred că ți-ai dat seama de asta.”

Pur și simplu amuzantă este hotărârea cu care Braden se ține de planul său. Nu vrea decât să o țină departe de el! Va reuși?

Jocul iubirii m-a încântat cu fiecare pagină citită. Abia aștept următoarele volume ale seriei. Este o carte despre răni nevindecate și mândrie, dar o poveste de dragoste care te cucerește. Perfectă pentru un final de săptămână.

După multe negări ale sentimentelor, o despărțire în urma căreia amândoi suferă, lipsa comunicării și mândrie, totul se rezolvă cu bine până la urmă.

“Și-a întors capul și m-a privit cu zâmbetul său superb pe buze.

— Pur și simplu m-ai cucerit și m-ai făcut să ies din cochilia mea, Liv. Ești lumina de la capătul tunelului și o să îți mulțumesc veșnic pentru asta.”

După durere și suferință, răsare și soarele!

Nota mea pentru carte este 9,5.

13 gânduri despre &8222;Jocul iubirii de Ivo Dima&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.