M-am delectat cu… cărți

📚 Andrada Rezmuveș — În brațele tale

”Te privesc și nu îmi pot închipui că îmi aparții, că îți aparțin și că iubirea noastră va rămâne veșnic nemuritoare. Ea trăiește prin ochii plumburii ai fiicei noastre. Privirea ei inocentă, glasul său suav, mânuțele mici care îmi mângâie chipul sunt binecuvântarea de care aveam nevoie. M-ai ridicat din imperfecțiunea mea și m-ai învățat să îmi alcătuiesc propria perfecțiune. Știi ce înseamnă perfecțiunea, iubitule? Familia! Familia este perfecțiunea întruchipată!”

O lectură care te macină și te distruge, care te repară. O carte care nu-ți menajează deloc sentimentele. O poveste de dragoste supusă mult prea multor încercări, testată de soartă în feluri de neînchipuit. Și totuși, există speranță!

📚 Linda Howard — În flăcări

”Brusc, Jenner înțelese. El vroia să fie văzut. Mai exact, vroia să fie văzut cu ea. Cimenta ideea că ei doi formau un cuplu și că ea promisese să coopereze total.”

O acțiune alertă, învăluită în suspans. Jenner și Cael se trezesc că sunt nevoiți să conviețuiască, fiecare din propriile motive viabile. O carte pe care nu o lași din mână, hotărât să explorezi pentru a descoperi ce se va întâmpla până la final. Păcat de greșelile de editare care știrbesc frumusețea cărții și de greșelile gramaticale evidente, ce apar în carte.

4 gânduri despre &8222;M-am delectat cu… cărți&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.