Cărți citite

📚 Cristina Zegheru — Demonii trecutului

”— Trebuie să vrei să fii salvată pentru a ieși cu adevărat din propria celulă formată din suferință și durere, spune hotărât, dar trist.”

O carte care ne vorbește despre abuzuri, răni nevindecate, traume, temeri și frustrări. O carte intensă, care provoacă o multitudine de emoții variate; oferă adevărate lecții de viață. O lecție despre curajul de a lupta cu traumele lăsate în urmă de un trecut dureros. Peste toate acestea, avem parte de o poveste de dragoste foarte frumoasă.

📚 Marina Costa — Farmecul mării

”M-am smuls din încleștarea lui, sperând că reușesc să mă pierd în întuneric, până la răscrucea unde aștepta o căruță asemănătoare cu cea de mai devreme, doar cu alte mărfuri. Ghinionul mă urmărea. Vânzoleala i-a adus pe soldați. După câțiva pași am simțit o arsură crâncenă în spate. Am continuat să alerg spre libertate, până m-am prăbușit.”

Un roman cu iz istoric, foarte bine scris, care ne poartă printre venețieni, greci, turci… O poveste de viață, cu partea ei tragică și cu bucuria vieții. O lecție de istorie învăluită într-o poveste plină de spirit de aventură, curaj, eroism și lupta pentru libertate. Povestea a trei frați care sunt supuși încercărilor vieții și care luptă din toate puterile să rămână liberi. Având alături marea, care le este pe rând, prieten și dușman.

6 gânduri despre &8222;Cărți citite&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.