Luna asta citesc

📚 Sarah Perry — Melmoth

”Cu siguranță, Melmoth Martora poate fi categorisită drept o poveste de speriat copiii, dar nu toate lucrurile pot fi expediate cu atâta ușurință.”

O carte intensă, captivantă, cu o atmosferă gotică, de-a dreptul lugubră. O poveste plină de mister și suspans, care ne vorbește despre mituri și legende. O colecție de povestiri reunite în acțiunea cărții ce o are în prim plan pe Helen și un document care o pune pe gânduri. O carte interesantă, dar nu la fel de bună precum Șarpele din Essex.

📚 L. J. Shen — Cum să furi o inimă cu un sărut

”Aveam nevoie de timp ca să analizez tot ce se întâmplase. Să mă asigur că nu era doar un alt gest pompos, de care avea să uite a doua zi dimineață. Ne îndrăgostiserăm rapid și încet, totodată. Intens și blând. Cu toată ființa noastră, dar refuzând să renunțăm la ceva. Nu avuseserăm timp să ne dăm seama ce se întâmpla.”

O poveste absolut deosebită. Fiica unui mafiot și un senator… ce pot avea în comun? Ea îl urăște deoarece este forțată să se căsătorească cu el, el este pornit să se răzbune pe tatăl ei deoarece din cauza lui și-a pierdut familia. 

Lupta orgoliilor, durerea pe care și-o provoacă unul altuia par că nu se vor sfârși niciodată. Și atunci când crezi că totul este compromis, amândoi realizează adevarul: se iubesc cu disperare. 

5 gânduri despre &8222;Luna asta citesc&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.