Ce citim zilele astea?

📚 Sandra Brown — Umbre de ieri

”Ieși împleticindu-se din clubul proprietarilor și se sprijini de zid icnind, brusc nemaiputând să respire. Chad era în Mexic ca să stingă un incendiu la o sondă de țiței. O slujbă care cerea înaltă calificare. Foarte periculoasă. Foarte bine plătită. Oh, Dumnezeule, era la fel ca Greg!”

Ce se întâmplă când durerile nașterii te apucă pe un drum pustiu din Texas??? O întreagă poveste! O întâlnire cu destinul. O a doua șansă la fericire, asta dacă reușește să treacă peste un impediment: munca periculoasă pe care o are Chad… Leigh este o tânără rămasă văduvă la doar 27 de ani, singură, care se luptă cu greutățile vieții și care face eforturi pentru a-și crește fiica. Și e decisă să nu se îndrăgostească de un bărbat cu o slujbă care implică riscuri… O carte superbă! O poveste de dragoste care te emoționează până la lacrimi! O carte care te lasă cu o stare de bine la final!

📚 Miranda Beverly – Whittemore — Vacanță în paradis

”O invitație marchează un început, deși este mai mult un gest decât un adevărat început. Arată ca o ușă deschisă larg și ținută așa, în fața ta, neînsemnând însă că trebuie să treci neapărat prin ea. Știu asta acum, dar atunci credeam că voi obține totul…”

Un thriller suspans cu accente noir, un amalgam de enigme și secrete demult îngropate. Un roman foarte frumos, alert și captivant. Povestea unei familii privită prin ochii unei persoane străine… O tânără care reușește să-i schimbe pe toți și sa ii țină în alertă.

6 gânduri despre &8222;Ce citim zilele astea?&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.