Seria Chicago Stars de Susan Elizabeth Phillips

💜 Trebuia să fii tu

Ce carte! O surpriza deosebita! O poveste plină de adrenalina, suspans și umor, condimentata din plin cu iubire și prietenie! 

Superbă! Phebe și Dan sunt două personaje foarte bine construite, adorabile. Eroina este pur și simplu delicioasă.

💜 Un loc pentru inima ta

O carte care m-a făcut să râd în hohote! 

Un fost sportiv de performanță retras din cauza unei accidentări — Bobby Tom, și o tânără care nu-i înghite toate aerele — Gracie. Împreună sunt un cuplu de-a dreptul exploziv! 

O poveste amuzantă, frumoasă, o poveste de dragoste care cucerește sufletul. Cei doi sunt explozivi împreună, iar finalul cărții ilustrează perfect acest fapt!

💜 Un partener ideal

Ce se întâmplă când primești cadou de ziua ta o femeie??? O serie de aventuri neașteptate care te țin în alertă, stârnesc hohote de plâns sau de râs și te fac să visezi. 

O poveste de dragoste frumoasă, despre dragostea adevărată și fericirea până la adânci bătrâneți.

💜 Învață să visezi

O poveste care îți sfâșie sufletul și îți aduce lacrimi pe obraz. O poveste de dragoste care te face să zâmbești din tot sufletul. 

Rachel și Gabe sunt doi tineri care au fost crunt loviți de destin, care au pierdut totul și care se văd nevoiți să își ia viața de la capăt. Relația celor doi nu debutează sub cele mai bune auspicii, pare a fi lipsită de viitor, și totuși…. soarta le mai acordă o șansă. Această carte este sensibilă, captează atenția cititorului încă de la început.

💜 Ce-și dorește inima

O serie care îmi place din ce in ce mai mult! Asteptam cu nerăbdare povestea lui Molly și Kevin, iar autoarea nu m-a dezamăgit nici de data aceasta. O poveste plină de lovituri ale sorții, situatii amuzante și multe emoții care sunt greu de gestionat. Un bărbat puternic și o femeie pe măsură, care se iubesc enorm. 

Susan Elizabeth Phillips reușește să mă impresioneze cu stilul lejer și amuzant, cu situațiile perfect credibile pe care ni le pictează în cărțile sale!

💜 Găsește-mi perechea

Al șaselea volum al seriei păstrează calitățile celorlalte: are multe momente ce stârnesc hohote de râs, clipe de tensiune și dramatism. Dar, cel mai important, avem parte de o poveste de dragoste foarte frumoasă și care ne rămâne în suflet. 

Annabelle și Heath sunt personaje care ne impresionează, pe care le îndrăgim și pe care nu le vom uita prea curând.

💜 Un cuceritor înnăscut

Penultimul volum al seriei Chicago Stars este poveste  de dragoste dulce- amară dintre Dean și Blue. O poveste care ne învață despre încrederea de sine și unitatea familiei. O călătorie prin tainele sufletului. Frumos, foarte frumos!

💜 Prima stea a nopții 

Un fost fundaș al echipei Chicago Stars — Cooper, și un detectiv particular — Piper… o aventură în care se pot pierde multe, dar și câștiga la fel de multe. 

Adrenalină, suspans, pericol, emoții … totul la intensitate maximă. Plus umorul de calitate specific cărților autoarei. 

Per total, am avut parte de o lectură captivantă și intensă. O poveste de dragoste care debutează aproape fără să-ți dai seama și care trece prin momente disperate înainte de a atinge fericirea veșnică.

13 gânduri despre &8222;Seria Chicago Stars de Susan Elizabeth Phillips&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.