Seria Păcatele fiului de Theo Anghel

Seria: Păcatele fiului

Autoare: Theo Anghel

Editura: Quantum Publishers

Păcatele fiului 1 

O poveste superbă!!! Acțiune din plin, salturi prin timp prin intermediul viselor, două povești impresionante, umorul specific autoarei; toate acestea mi-au oferit o lectură impresionantă! Pur si simplu am devorat cartea.

Oricum, cititorul simte o energie stranie ce pulsează între cei doi, un curent care se mișcă în funcție de emoțiile fiecăruia. Despre ce să fie oare vorba? Și ce semnificație are acest inel?

Avem doi factori ce produc haos în viața Liei: inelul și Luca… Întâmplări care nu au nici o explicație logică, persoane cu care intră în contact și care par să treacă prin diferite experiențe extrasenzoriale, o dau peste cap pe tânăra noastră. Pe mine, mă pune pe gânduri toată această încrengătură de evenimente.

Păcatele fiului 2

O continuare de serie demnă de un maestru!!! 

Am devorat cartea asta! Este atât de intensă, de plină de pericole și suspans… Să vezi lupta unui bărbat care are de ales între iubirea vieții lui și datoria față de părintele său…. Senzațional! Beleth și Lheya sunt pur și simplu de neuitat!

Cu pericole care mai de care mai mari, mult suspans și enorm de multe răsturnări de situație, iar umorul este liantul ce face trecerea ceva mai lină.

Lia și Luca sunt două personaje puternice, care milenii întregi au încercat să-și trăiască povestea de dragoste. Dar, creaturile iadului nu-i lasă, iar pentru asta, sunt dispuse chiar să lucreze împreună….

Păcatele fiului 3

Lia — jurnalistă la Gura Lumii în timpul zilei, și Lheya din Elazard în restul timpurilor, se zbate între încredere și disperare, iubire și dezamăgire. 

Luca, alias Beleth, un demon care o iubește din tot sufletul și care este hotărât să o protejeze de orice pericol o paște din partea familiei sale demonice, hotărăște să o lase pe pământ, căzând la o înțelegere cu tatăl sau….

Această a treia carte m-a cam dezamăgit… cei doi mi-au părut nesiguri pe ei, pe sentimentele lor, rănindu-se unul pe altul. Până la urmă, reușesc să recunoască iubirea. 

Cu același stil alert binecunoscut, autoarea reușește să mențină atenția cititorului prin diferitele răsturnări de situație și pericolele care așteaptă după fiecare pagină. 

Finalul a fost, cu siguranță, neașteptat. Am avut un șoc după altul.

Păcatele fiului 4

Știu că am spus că volumul anterior m-a cam dezamăgit, dar am realizat că acțiunea de pe pământ nu avea cum să fie atât de captivantă precum cea din tărâm. 

Cartea de față am citit-o cu respirația tăiată, captivată de schimbările de situație și de pericolele prezente la tot pasul. Un volum dens, fierbinte, cu șocuri survenite sistematic, situații amuzante și multe emoții ce se joacă cu sufletul cititorului. 

Lheya și Beleth sunt puși la încercare la tot pasul, tot timpul fiind în pericol de a fi despărțiți. 

Acțiunea, cea mai mare parte a ei, se desfășoară în cetatea Seyabului, unde avem parte de surprize una și una. Apropo, Theo, transformarea lui Beleth din demon în om mi s-a părut credbilă, dar cel mai mare șoc a venit abia acum!!! La așa ceva chiar nu m-aș fi așteptat. 

Avem parte de bătălia finală care rezervă ceva surprize, unele chiar neașteptate. 

Dacă Lheia și Beleth își vor găsi fericirea vă las să descoperiți. 

O lectură deosebită și o încheiere de serie absolut magistrală!

12 gânduri despre &8222;Seria Păcatele fiului de Theo Anghel&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.